0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 15

Termeni și Condiții

Organizatorul:

Concursul este organizat de Editura ALL – www.all.ro.

Pentru orice întrebări sau clarificări, ne puteți contacta la info@all.ro sau la comenzi@all.ro.

Mod de Participare:

Participă automat toate persoanele care plasează cel puțin o comandă pe www.all.ro în valoare de peste 150 de lei (cu livrarea inclusă). Persoanele care plasează mai multe comenzi ce depășesc această valoare își cresc șansele de câștig – fiecare comandă reprezintă o șansă.

Prin înscriere, participanții sunt de acord să se aboneze la newsletter-ul www.all.ro.

Durata Concursului:

Giveaway-ul are loc în perioada 22 februarie, ora 14:00 - 7 martie, ora 23.59.

Read More

Editura All participă la cea de a cincea ediție a Festivalului de C'arte de la Pitești. Vă așteptăm la standul editurii noastre cu super reducere de 50% la toate cărțile: sute de titluri din toate domeniile, bestsellere, noutăți, cărți premiate.

Evenimentul este organizat de Biblioteca Județeană Argeș și are loc la Biblioteca din Pitești în perioada 28 septembrie - 2 octombrie 2022. În cele 5 zile de festival vă puteți bucura de cele mai variate experiențe de lectură și de evenimente culturale de excepție.

Read More

Editura ALL va fi prezentă în această toamnă la cea de a 61-a ediție a Congresului Național de Cardiologie. Toate cărțile medicale publicate sub sigla ALL – noutăți, tratate internaționale, lucrări de excepție ale autorilor români – vor avea 50% reducere.

Congresul va avea loc în perioada 21-24 septembrie, la Cazinoul din Sinaia. Timp de de 4 zile, participanții la programul științific intens pregătit de Societatea Română de Cardiologie vor putea răsfoi și achiziționa volumele noastre de medicină, bucurându-se de cele mai bune prețuri.

Read More

Editura ALL va fi prezentă la Bookfest Târgu Mureș cu 300 de titluri din toate domeniile, bestsellere, noutăți și volume remarcabile – toate cu 50% reducere.

Salonul de carte de la Târgu Mureș se află la cea de-a șaptea ediție și va avea loc în perioada 22-25 septembrie, la Teatrul Național. Timp de 4 zile, în intervalul orar 10:00-20:00, cititorii vor pătrunde în lumea fascinantă a cărților și vor putea lua parte la diverse evenimente culturale.

Salonul de Carte Bookfest Târgu Mureș este organizat de Asociația Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, în parteneriat cu Instituția Prefectului – Județul Mureș. Co-organizatori: Consiliul Local Târgu Mureș și Consiliul Județean Mureș.

Read More

Fanii Pisicilor Războinice sunt așteptați vineri, 19 august, începând cu ora 11.00, la un super atelier de fantezie susținut de ilustratoarea Ana-Maria Gălețeanu. Evenimentul este organizat în cadrul LibFest - Târgul de cArte și Experiențe Culturale și are loc în Piața George Enescu.

Editura ALL le-a pregătit participanților premii-surpriză pentru cele mai creative desene și tricouri personalizate cu Pisicile Războinice. Cei care doresc să se înscrie trebuie doar să trimită un mesaj privat de confirmare pe pagina Editura ALL care să conțină  vârsta cititorului/cititoarei/cititorilor/cititoarelor. Locurile sunt limitate și au prioritate cei care s-au înscris.

Pisicile Războinice s-au vândut în mai mult de 40 milioane de volume în peste 20 de țări și au apărut pe lista New York Times a celor mai vândute titluri. Până acum, au fost publicate în limba română prima serie, seria Noua profeție, seria Puterea celor trei, seria Sub semnul stelelor, seria prequel Zorii clanurilor și Super Pisicile Războinice care conţine romane de sine stătătoare dedicate eroilor de legendă ai celebrelor clanuri de pisici. Pline de suspans, populate de personaje irezistibile și însuflețite de teme fantastice, aceste romane se numără printre marile preferate ale copiilor români.

Ana-Maria Gălețeanu este artist vizual, ilustratoare și pedagog de arte plastice. Coordonează cursuri de artă pentru copii și adulți unde îmbină experiența personală ca artist vizual și ilustratoare cu metode de predare orientate către fiecare participant la curs. Metoda ei de predare are la bază joaca și curiozitatea, urmată de tehnici și explorare. Ana-Maria poate fi urmărită pe canalele de socializare Facebook și Instagram: @agaleteanu.

Editura ALL va fi prezentă la târgul de carte LibFest cu noutăți, prețuri speciale și multe surprize pentru cititori. Târgul are loc in perioada 18-21 august, în Piața Sfatului și Piața George Enescu din Brașov. 

LibFest, ediția 2022 – târg de carte și experiențe culturale organizat de Libris – își deschide porțile joi, 18 august, în Brașov. Iubitorii de cultură sunt invitați la 4 zile de maraton cultural, cu dialoguri față în față, lansări de carte, concerte, spectacole de dans, ateliere, conferințe și mii de cărți de răsfoit.

Pe lângă lansări de carte, dialoguri cu cititorii și dezbateri pe teme de actualitate, agenda LibFest 2022 este completată cu evenimente pentru toți iubitorii de cultură, cum ar fi ateliere de creație, spectacole de dans și concerte susținute de artiști de referință.

Read More

La standul ALL de la #Bookfest2022 veți găsi noutăți din toate domeniile, reduceri care să vă permită să vă îmbogățiți lista de lecturi a verii, cadouri și surprize pentru puștii care fac primii pași în lumea cărților.
Cel puțin pe 1 și pe 4 iunie vă așteptăm alături de cei mici, pentru tombola cu superpremii și pentru întâlnirea cu Cristina și Florin Gheorghiu, autorii năzdrăvăniilor literare din seria Năsuc. Dar ne-am bucura să ne vizitați în fiecare zi a târgului, alături de toți membrii familiei pasionați de carte.

Editura ALL este prezentă, în perioada 11 – 14 mai 2022, la Conferința de Primăvară a Societății Române de Cardiologie de la Sibiu. Timp de patru zile, participanții la eveniment vor putea răsfoi cărțile din portofoliul medical ALL și vor beneficia de cele mai bune prețuri. Această ediție se desfășoară în formar hibrid, fizic și online, cu respectarea măsurilor sanitare.

Între 11 și 15 mai, Grupul Editorial ALL participă la cea de-a VIII-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus Oradea. Vizitatorii standului ALL vor beneficia de reduceri de până la 50%.

Timp de cinci zile, atât părinții, cât și copiii se vor putea bucura de întâlnirea cu titlurile din colecțiile preferate, dar și de cele mai recente apariții editoriale.

Evenimentul are loc în incinta unui pavilion expoziţional amplasat în Piaţa Unirii, iar intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori. Târgul este deschis zilnic între orele 10.00 și 21.00.

Grupul Editorial ALL participă la prima ediție organizată anul acesta în formulă clasică a Caravanei Gaudeamus. Între 7 și 11 iulie 2021, suntem prezenți în Piața Unirii din Oradea cu cele mai noi apariții editoriale, dar și cu oferte irezistibile.

Târgul deschis zilnic între orele 9.00 – 14.00 și 17.00 – 21.00, iar accesul publicului este permis persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RTPCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Excepție fac vizitatorii care nu au împlinit încă 18 ani.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 15