0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Grupul Editorial ALL

Grupul Editorial ALL cuprinde Editura ALL, Editura ALLFA, Galaxia Copiilor și Helen Exley România, oferindu-le cititorilor români lecturi pentru toate vârstele și din toate domeniile. Din portofoliul ALL fac parte titluri de excepție ale unor autori distinși cu cele mai prestigioase premii literare, bestselleruri internaționale, cărți care au schimbat mentalități și destine în domeniile lor: medicină, istorie, diplomație, antropologie, dezvoltare personală, literatură, ficțiune pentru copii. În cei peste 30 de ani de existență în lumea cărților, ALL a acumulat peste 6000 de titluri publicate în sute de colecții și peste 15 milioane de exemplare vândute. În fiecare bibliotecă din casa unui român se află cel puțin o carte apărută sub sigla ALL.

Editura ALL a fost fondată în 1991 de Mihail Penescu, actualul Președinte și Director General al Grupului Editorial ALL, alături de partenerii săi de la acea vreme, devenind astfel prima editură privată cu profil academic și universitar din România. Editura ALL și-a păstrat specificul academic, o treime dintre cărțile publicate astăzi adresându-se medicilor, asistenților medicali și studenților la medicină. La lucrările de specialitate din toate ariile medicinei se adaugă volumele pentru publicul larg din domeniul științelor sociale și al științelor naturale, cărțile de sănătate și îngrijire, titlurile de psihologie și de dezvoltare personală.
Printre lucrările de excepție care se adresează specialiştilor se numără seria extinsă de tratate Harrison, manualul de medicină Merck, tratatul Schwartz. Principiile chirurgiei, atlasul Grant, Anatomia omului (Victor Papilian), cel mai nou tratat de pediatrie din România (coord. Dr. Florea Iordăchescu), manualul de medicină pentru cadre medii (Corneliu Borundel).
Editura ALL le oferă cititorilor români titluri de referință, semnate de specialiști reputați, precum Diplomația (Henry Kissinger), Istoria românilor (D.C. Giurescu), Istoria lumii (Immanuel Geiss), biografiile semnate de istoricul Robert K. Massie, laureat al Premiului Pulitzer, monografiile semnate de Siddhartha Mukherjee, de asemenea distins cu Premiul Pulitzer, bestsellerul internațional Doar 10% uman, care prezintă o perspectivă inovatoare asupra corpului uman, revoluționară pentru domeniul microbiologiei, Îngrijirea sugarului și a copilului (Dr. Spock), colecția de dezvoltare personală Franklin Covey, colecția Ajută-te singur (Dr. Radu Vrasti), dar și o serie de cărți de istorie care se bazează pe descoperirile de ultimă oră pentru a face lumină în cele mai importante și controversate aspecte ale trecutului umanității.

Editura ALLFA deţine portofoliul de beletristică al Grupului Editorial ALL, în care se remarcă bestsellerurile internaționale semnate de scriitoarea irlandeză Cecelia Ahern, thrillerele psihologice semnate de Guillaume Musso („romancierul preferat al Franței” - Lefigaro.fr), romanele-fenomen semnate de Gregory David Roberts (Shantaram, Umbra muntelui), dar și volumele de literatură contemporană și clasică din colecția Strada Ficțiunii.

Editura Galaxia Copiilor reunește circa 160 de titluri pentru micii cititori de toate vârstele – povești ilustrate și romane, cărți de activități și volume educative din domeniul dezvoltării personale, științelor naturale, sănătății, ecologiei – printre ele regăsindu-se atât serii internaționale traduse în exclusivitate în limba română, cât și cărți semnate de autori români clasici sau contemporani.

Succesul editurii se bazează pe romanele Fantasy semnate de Erin Hunter. Erin Hunter este pseudonimul unui grup de autoare care au produs mai multe serii cu un răsunător succes internațional, publicate în original de prestigioasa editură HarperCollins. Vânzările la nivel mondial ating zeci de milioane de exemplare, iar acestea se află pe lista de bestselleruri New York Times. Editura Galaxia Copiilor publică toate seriile care compun acest proiect: Pisicile Războinice, Supraviețuitorii, Exploratorii, Bravelands. Sub emblema PIXI, există numeroase subcolecții, printre care se numără PIXI – ȘTIE TOT, MAXI PIXI, PIXI CREATIV. Năsuc este colecția de literatură română contemporană care se bucură de cel mai mare succes în prezent și poartă semnătura cuplului de autori Cristina și Florin Gheorghiu. Alte colecții de succes publicate sub sigla Galaxia Copiilor sunt: Gașca Puișorilor, enciclopediile Descoperă lumea, întrebare cu întrebare, Micul ecologist, Lecția de sănătate, Biblioteca din ghiozdan, Bibliolove, Unchiul meu trăsnit, Douglas.

Editura HELEN EXLEY România este co-editorul cărţilor HELEN EXLEY UK în limba noastră şi are în portofoliu peste 120 de titluri (calendare perpetue și cărți-în-dar) realizate în condiții grafice de excepție, cu eleganța unor adevărate bijuterii. Volumele Helen Exley abordează teme precum valorile personale, recunoștința, fericirea, înțelepciunea, și acoperă cea mai puternică gamă a relațiilor umane: iubirea de cuplu, legăturile stabilite în cadrul familiei sau între prieteni, fiind concepute pentru a le fi dăruite persoanelor dragi.