0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Elena Pridie este cunoscută publicului cititor interesat de o alimentaţie sănătoasă prin cele şapte cărţi publicate până în prezent, majoritatea bestselleruri.

Titlurile semnate de Elena Pridie sunt: Reţete pentru familia noastră (1998), Cartea familiei mele (2001), Mai bine un prânz de verdeţuri (2004), Gospodina eficientă (2005), Reţete pentru sănătatea noastră (2006), Copilul vegetarian (2007), Găteşte repede, sănătos şi gustos (2012), Rețete din crudități pentru sănătate, pentru viață (2012), Alimentația și sănătatea copilului (2015), Alimentația și sănătatea femeii (2016). De asemenea, Elena Pridie a tradus mai multe cărţi din domeniul „stil de viaţă sănătos şi nutriţie“, de exemplu: Studiul China, de T. Colin Campbell şi Thomas Campbell II, și Sfaturi pentru sănătate, de Ellen G. White.

Autoarea a început prin a adopta un regim ovo-lacto-vegetarian. Din 2006, când a tradus cartea Studiul China, a devenit vegetariană (vegană). Convingerea ei este că acesta este adevăratul vegetarianism, cu efecte extraordinare asupra sănătății. Alimentele ei preferate sunt salata asortată și fructele consumate proaspete. În topul preferințelor include și pateul din soia, pe care îl recomandă ca fiind extrem de sățios și gustos.

Cărți de: Elena Pridie

Seteaza crescator

Seteaza crescator