0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Detaliile de livrare şi comandă în 2 pași!


Pasul 1
Completaţi detaliile privind livrarea comenzii şi selectaţi opţiunile de livrare şi plată, în formularul în care aţi fost redirecţionat, apoi apăsaţi "Trimite".
a. Dacă sunteţi client nou, completaţi toate datele din formular şi apăsaţi butonul "Trimite comanda".
b. Dacă sunteţi client inregistrat, introduceţi email-ul şi parola pentru autentificare şi vi se vor încărca toate datele pe care le-aţi folosit la ultima comandă. Dacă doriţi livrarea în aceleaşi condiţii, trebuie doar să apasaţi "Trimite comanda".

Pasul 2
Înainte de a apăsa "Comandă acum" puteţi reverifica datele personale, coşul de cumpărături şi valoarea facturii, inclusiv taxele de transport. Butonul "Comandă acum" confirmă înregistrarea comenzii dumneavoastră şi numărul acesteia.
Reţineţi acest număr pentru referinţe ulterioare. Veţi primi un mesaj de confirmare şi pe adresa de email completată în formular. 


Perioada de livrare:

1. Livrare prin curier: 2-7 zile lucrătoare

Politica de retur

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

Pentru returnarea banilor este necesar să scrieți un mail pe adresa comenzi@all.ro în care să specificați motivul returnării produsului și datele contului în care doriți să fie livrați banii. În termen de 15 zile, solicitarea va fi soluționată.