0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 14

Cărțile publicate de Editura ALL vor beneficia de reduceri de până la 70% cu ocazia celei de-a patra ediții a Salonului de Carte Bookfest de la Brașov, desfășurat între 18 și 21 octombrie 2018. Brașovenii vor găsi în standul Editurii ALL cele mai recente apariții editoriale, dar și titluri deja consacrate. Evenimentul se va desfășura în Aula Universității Transilvania (Str. Iuliu Maniu nr. 41A), iar programul zilnic de vizitare va fi între 10.00 și 20.00. Intrarea publicului va fi liberă. Salonul de Carte Bookfest Brașov este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România.

Editura ALL va fi prezentă cu cele mai noi apariții editoriale și reduceri de până la 70% la cea de-a XIX-a ediție a Salonului Hunedorean al Cărții de la Deva. Iubitorii de carte din Deva și din județul Hunedoara sunt așteptați, în perioada 17 – 20 octombrie 2018, în incinta complexului Deva Mall. Evenimentul este organizat de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara. Salonul este deschis publicului între orele 10.00 și 20.00, intrarea fiind gratuită.

Cărțile de medicină din portofoliul Editurii ALL vor beneficia de reduceri de până la 70% cu ocazia celui de-al XXV-lea Congres Naţional de Reumatologie. Acesta se va desfășura între 11 și 13 octombrie 2018, la Centrul de Conferințe din Poiana Brașov. Organizat de Societatea Română de Reumatologie, Congresul este un eveniment de referință atât pentru reumatologi, cât și pentru medici de alte specialități și reprezintă o modalitate de a afla noutăți științifice și de a face schimburi de experiență. În ziua de 11 octombrie, tinerii reumatologi pot participa la un curs precongres dedicat Spondiloartritelor.

Pe 04 și 05 octombrie 2018, cărțile medicale publicate de Editura ALL vor beneficia de reduceri de până la 70% în cadrul celei de-a doua Conferințe Naționale de Nefro-Geriatrie de la București. Nefrogeriatrica se va desfășura la Hotel Ramada Plaza și vine în sprijinul medicilor generaliști și specialiști (nefrologi, urologi, interniști, cardiologi și geriatri). Obiectivul Conferinței este prezentarea de informații științifice actualizate din domeniul nefrogeriatriei, aplicabile în managementul pacientilor vârstnici.

Timp de cinci zile, între 03 și 07 octombrie 2018, Editura ALL va fi prezentă în municipiul Iași, care va găzdui două târguri de carte și un festival de literatură.

Astfel, cea de-a patra ediție a Târgului de Cărți și Arte Frumoase ARCA LUI GUTENBERG se va desfășura în Atrium nivel 0 Palas Mall Iași. Programul pentru public este zilnic, între 10.00 și 22.00, iar intrarea este gratuită. Printre invitații de anul acesta se numără criticul și istoricul literar Alex Ștefănescu, autorul seriei publicate de Editura ALL Eminescu. Poem cu poem. Acesta va susține vineri, 05 octombrie, ora 18.00, conferința cu tema „Cine mai are nevoie azi de lectură?”.

Salonul de Carte Bookfest se întoarce la Iași, în aceeași perioadă, cu o nouă ediție în Piața Unirii. Programul zilnic de vizitare va fi de la 10.00 la 20.00, iar intrarea publicului va fi liberă.

Cele două târguri de carte se desfășoară în paralel cu cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași (FILIT). Evenimentul reunește cunoscuți scriitori din țară și din străinătate în cadrul unor evenimente deschise publicului larg. Sâmbătă, 06 octombrie, ora 11.00, la Palatul Culturii din Iași, cititorii se pot întâlni cu scriitorul ucrainean Iuri Andruhovici, autorul romanului Moscoviada publicat sub sigla ALL.

Timp de trei zile, între 27 și 29 septembrie 2018, cărțile medicale din portofoliul Editurii ALL vor putea fi achiziționate cu reduceri de până la 70% cu ocazia Conferinței Naționale a Societății Române de Chirurgie Toracică. Cea de-a 16-a ediție va avea loc la Hotel Mercure Unirii din București și va beneficia de participare internațională.

Cărțile medicale publicate de Editura ALL vor beneficia de reduceri de până la 70% în cadrul Congresului Asociației Române de Imuno-Dermatologie. Cea de-a doua ediție se va desfășura în perioada 27 - 29 septembrie 2018, la Casa Presei Libere, București. Manifestarea va avea participare internațională, propunând o abordare interdisciplinară a aspectelor imuno-dermatologice.

În perioada 21 – 23 septembrie 2018, Editura ALL va fi prezentă cu oferta de carte medicală în cadrul Med Academy International Exhibition. Evenimentul, organizat de Health Media Services, se va desfășura în Pavilionul C5 de la Centrul Expozițional Romexpo, București. Cu o tematică bogată și o adresabilitate largă, Med Academy International Exhibition va găzdui peste 250 de companii expozante, 15.000 de vizitatori (aproximativ 5.000 medici, farmaciști, asistenți și 10.000 de pacienți), interesați în a se familiariza cu ultimele noutăți din lumea medicală.

Timp de patru zile, între 20 și 23 septembrie 2018, Editura ALL se află la Tîrgu Mureș pentru cea de-a V-a ediție a Salonului de Carte Bookfest. Cele mai noi apariții editoriale și cele mai bune prețuri vor putea fi găsite în standul ALL de la Teatrul Național.

Cărțile autorului distins cu Premiul Pulitzer, Siddhartha Mukherjee, se vor afla pentru prima dată pe același raft în fața cititorilor din Tîrgu Mureș. Împăratul tuturor bolilor (Premiul Pulitzer 2011) și Gena. O istorie fascinantă sunt scrise într-un stil fermecător, ușor accesibil, dar respectând standardele academice inerente unor lucrări cu o asemenea tematică.

Împăratul tuturor bolilor este o biografie a cancerului – excepțională și profund umană – de la primele sale atestări documentare cu mii de ani în urmă până la bătăliile eroice ale secolului XX, menite să-l trateze, să-l controleze și să-l cucerească printr-o nouă și deplină înțelegere a esenței sale.

Gena. O istorie fascinantă prezintă povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei. Cartea se adresează publicului larg și tuturor specialiștilor dornici să descopere modul în care genetica a transformat definitiv domeniile biologiei și medicinei. 

Despre scop. Cum creăm sensul vieții, de Paul Froese, are ca idee centrală faptul că sensul vieții fiecăruia dintre noi nu poate fi gândit în afara contextului social. Modul în care ne definim propriul scop în viață este determinat de societate. 

EKG. Tot ce trebuie să știi este cea mai atractivă și ușor de citit carte despre EKG pe care ți-o poți imagina . Lucrarea îți oferă tot ce ai nevoie pentru a interpreta EKG-uri repede și precis. Studenții la medicină, dar și medicii de la toate nivelurile, care trebuie să interpreteze EKG-uri în activitatea lor de zi cu zi, pot răsufla ușurați. Cu acest volum în față, ai certitudinea că citești cel mai actual, clar și precis text la care ai putea spera.

Grant. Atlas de anatomie conține referințe vizuale uimitoare și informații de o relevanță clinică incontestabilă, adresându-se deopotrivă studenților și tuturor profesioniștilor din domeniul medical. De mai bine de 70 de ani, volumul traversează etape de continuă adaptare, pentru a satisface nevoile noilor generații de studenți, menținând în același timp tradiția de excelență a emblemei GRANT. Ilustrațiile extrase din specimene reale, prezentate în secvențe de disecție de la suprafață în profunzime, au transformat acest atlas de anatomie într-un instrument de studiu esențial. Ediția a XIV-a a fost revizuită cu meticulozitate, pentru a înlesni experiența de învățare a structurii și funcțiilor corpului uman.

 

 

 

 

Cărțile medicale din portofoliul Editurii ALL vor putea fi achiziționate la prețuri avantajoase în cadrul Congresului Național de Cardiologie de la Sinaia. Organizată de Societatea Română de cardiologie, cea de-a 57-a ediție se desfășoară între 19 și 22 septembrie 2018 la Cazinoul Sinaia. Congresul Național de Cardiologie este creditat de European Accreditation Council for Continuing Medical Education (EACCME®) cu 22 de Credite Europene CME.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 14