Fanii Pisicilor Războinice sunt așteptați vineri, 19 august, începând cu ora 11.00, la un super atelier de fantezie susținut de ilustratoarea Ana-Maria Gălețeanu. Evenimentul este organizat în cadrul LibFest - Târgul de cArte și Experiențe Culturale și are loc în Piața George Enescu.

Editura ALL le-a pregătit participanților premii-surpriză pentru cele mai creative desene și tricouri personalizate cu Pisicile Războinice. Cei care doresc să se înscrie trebuie doar să trimită un mesaj privat de confirmare pe pagina Editura ALL care să conțină  vârsta cititorului/cititoarei/cititorilor/cititoarelor. Locurile sunt limitate și au prioritate cei care s-au înscris.

Pisicile Războinice s-au vândut în mai mult de 40 milioane de volume în peste 20 de țări și au apărut pe lista New York Times a celor mai vândute titluri. Până acum, au fost publicate în limba română prima serie, seria Noua profeție, seria Puterea celor trei, seria Sub semnul stelelor, seria prequel Zorii clanurilor și Super Pisicile Războinice care conţine romane de sine stătătoare dedicate eroilor de legendă ai celebrelor clanuri de pisici. Pline de suspans, populate de personaje irezistibile și însuflețite de teme fantastice, aceste romane se numără printre marile preferate ale copiilor români.

Ana-Maria Gălețeanu este artist vizual, ilustratoare și pedagog de arte plastice. Coordonează cursuri de artă pentru copii și adulți unde îmbină experiența personală ca artist vizual și ilustratoare cu metode de predare orientate către fiecare participant la curs. Metoda ei de predare are la bază joaca și curiozitatea, urmată de tehnici și explorare. Ana-Maria poate fi urmărită pe canalele de socializare Facebook și Instagram: @agaleteanu.