0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 14
Timp de două zile, pe 16 și 17 mai 2019, giurgiuvenii se vor putea bucura de reduceri între 30 și 75% la cărțile publicate de Editura ALL. Biblioteca Județeană „I.A. Bassarabescu” din Giurgiu organizează cea de-a doua ediție Târgului de carte, sub sloganul „Biblioteca ne unește”. Evenimentul va avea loc în locația de pe strada Ștefan cel Mare nr. 14 (secția Împrumut pentru adulți și copii) și va fi deschis publicului între orele 11.00 și 17.00.
Începând de miercuri, 15 mai, până duminică, 19 mai, cărțile publicate sub sigla Editurii ALL vor putea fi găsite la cea de-a XXVII-a ediție a Târgului de carte LIBREX, de la Iași. Vizitatorii târgului vor beneficia de reduceri cuprinse între 30 și 75% la titlurile din standul ALL. Evenimentul se va desfășura în ansamblul urbanistic Palas Mall, în Atrium nivel 0 și nivel 1.
Între 8 și 12 mai 2019, Editura ALL participă la cea de-a VI-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus Oradea. Vizitatorii târgului vor găsi în standul Editurii ALL ultimele apariții editoriale și vor beneficia de reduceri între 30 și 80%. Evenimentul are loc în incinta unui pavilion expoziţional amplasat în Piaţa Unirii, iar intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori. Târgul este deschis de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00, iar duminică de la 10.00 la 15.00.

În perioada 17 – 21 aprilie 2019, Editura ALL participă la cea de-a XX-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus Cluj-Napoca. Vizitatorii târgului vor găsi în standul Editurii ALL ultimele apariții editoriale și vor beneficia de reduceri între 30 și 80%. Evenimentul are loc în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţa Unirii, iar intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori. Târgul este deschis de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 și 18.00, iar duminică de la 10.00 la 14.00.

Timp de patru zile, între 04 și 07 aprilie 2019, Editura ALL va fi prezentă la cea de-a VIII-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara. Vizitatorii târgului vor găsi în standul Editurii ALL ultimele apariții editoriale și vor beneficia de reduceri între 30 și 80%. Evenimentul va avea loc la Centrul Regional de Afaceri (bd. Eroilor de la Tisa nr. 22), iar intrarea publicului va fi liberă. Târgul va fi deschis de la ora 10.00 la ora 20.00, iar sâmbătă până la ora 20.30.

Cărțile medicale publicate de Editura ALL vor beneficia de reduceri între 30 și 55% în cadrul celei de-a XV-a ediții a Conferinței de Medicina Familiei, care va avea loc în perioada 20 – 31 martie 2019. Evenimentul se va desfășura la Crystal Palace Ballrooms, București, organizator fiind Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB). Tema ediției de anul acesta va fi „Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare”. Conferința beneficiază de credite EMC acordate de Colegiul Medicilor din România și de credite acordate de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

În perioada 27 februarie - 03 martie 2019, Editura ALL participă la cea de-a XVIII-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus Craiova. Vizitatorii târgului vor găsi în standul Editurii ALL ultimele apariții editoriale și vor beneficia de reduceri între 30 și 80%. Evenimentul are loc în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu”, iar intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori. Târgul este deschis de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 și 18.00, iar duminică de la 10.00 la 14.00.  

Editura ALL va fi prezentă, între 07 și 09 decembrie 2018, la cea de-a IX-a ediție a Conferinței Regionale de Medicina Familiei „Zilele medicale Dr. Mircia Iorga”, cu tema „Medicul de familie – practician și manager”. Portofoliul de carte medicală publicat de Editura ALL va beneficia de reduceri de până la 80% în cadrul evenimentului care se va desfășura la Crystal Palace Ballrooms, București. Cea mai importantă manifestare științifică dedicată medicilor de familie este organizată de Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov și este creditată de Colegiul Medicilor din România cu ore de Educație Medicală Continuă. Conferința cuprinde comunicări orale, prezentări video, expoziție medicală specializată, simpozioane de firmă și ateliere practice. Pe parcursul celor trei zile de dezbateri, vor susține prezentări importanți reprezentanți ai medicinei de familie și psihologi de renume.

Portofoliul de carte medicală al Editurii All va beneficia de reduceri de până la 70% cu ocazia celei de-a doua ediții a Conferinței „Actualități în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ORL”. Timp de două zile, pe 26 și 27 octombrie 2018, specialiștii ORL, medicii de familie sau generaliști și farmaciștii interesați de patologia ORL se vor reuni la București, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center (Piața Montreal 10). Evenimentul este organizat sub egida Societății Române de Foniatrie și Societății Române de Otolaringologie Pediatrică, beneficiind de participarea tuturor centrelor universitare de prestigiu din România.

Sâmbătă, 27 octombrie 2018, ora 11.00, fanii Pisicilor Războinice sunt așteptați în Mansarda Cărturești Verona pentru lansarea celui de-al XIII-lea volum, Viziunea. Publicată de Editura Galaxia Copiilor, cartea marchează debutul celei de-a treia serii - Puterea celor Trei.

Prima adunare a Clanurilor Cititorilor Pisicilor Războinice se va desfășura sub forma unui atelier ai cărui îndrumători vor fi pictorul Bogdan Ene și Iris Hornoiu, fan înfocat al seriei, reprezentanta site-ului Talente de Năzdrăvani. Copiii vor fi împărțiți în echipe, după modelul clanurilor de pisici războinice, iar provocările vor fi pe măsura imaginației lor.

Participanții la atelier vor fi răsplătiți cu multe surprize, de aceea sunt invitați să-și anunțe prezența pe Facebook, la următorul link: www.facebook.com/events/245889489364659/

„Vor fi trei, neam din neamul tău, care țin în labe puterea stelelor” – aceasta este profeția care marchează noua etapă din aventura fascinantă a clanurilor de pisici sălbatice. Labă de Laur, Labă de Gaiță și Labă de Leu sunt nepoții lui Stea de Foc. Povestea ia o nouă întorsătură, odată ce ies la iveală talentele și puterile lor ieșite din comun. Pe de altă parte, îndoielile și secretele îi urmăresc la tot pasul. Previziunile sumbre pare că nu părăsesc niciodată clanurile. De data aceasta, însuși codul războinicilor este în pericol. Au cei trei tineri ucenici puterea de a ajuta clanurile să supraviețuiască?

Pisicile Războinice - Puterea celor trei va continua cu alte cinci volume: Râul Întunecat, Exilul, Eclipsa, Umbre Adânci, Răsărit.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 14