0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 14

În perioada 17 – 21 aprilie 2019, Editura ALL participă la cea de-a XX-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus Cluj-Napoca. Vizitatorii târgului vor găsi în standul Editurii ALL ultimele apariții editoriale și vor beneficia de reduceri între 30 și 80%. Evenimentul are loc în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţa Unirii, iar intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori. Târgul este deschis de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 și 18.00, iar duminică de la 10.00 la 14.00.

Timp de patru zile, între 04 și 07 aprilie 2019, Editura ALL va fi prezentă la cea de-a VIII-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara. Vizitatorii târgului vor găsi în standul Editurii ALL ultimele apariții editoriale și vor beneficia de reduceri între 30 și 80%. Evenimentul va avea loc la Centrul Regional de Afaceri (bd. Eroilor de la Tisa nr. 22), iar intrarea publicului va fi liberă. Târgul va fi deschis de la ora 10.00 la ora 20.00, iar sâmbătă până la ora 20.30.

Cărțile medicale publicate de Editura ALL vor beneficia de reduceri între 30 și 55% în cadrul celei de-a XV-a ediții a Conferinței de Medicina Familiei, care va avea loc în perioada 20 – 31 martie 2019. Evenimentul se va desfășura la Crystal Palace Ballrooms, București, organizator fiind Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB). Tema ediției de anul acesta va fi „Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare”. Conferința beneficiază de credite EMC acordate de Colegiul Medicilor din România și de credite acordate de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

În perioada 27 februarie - 03 martie 2019, Editura ALL participă la cea de-a XVIII-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus Craiova. Vizitatorii târgului vor găsi în standul Editurii ALL ultimele apariții editoriale și vor beneficia de reduceri între 30 și 80%. Evenimentul are loc în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu”, iar intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori. Târgul este deschis de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 și 18.00, iar duminică de la 10.00 la 14.00.  

Editura ALL va fi prezentă, între 07 și 09 decembrie 2018, la cea de-a IX-a ediție a Conferinței Regionale de Medicina Familiei „Zilele medicale Dr. Mircia Iorga”, cu tema „Medicul de familie – practician și manager”. Portofoliul de carte medicală publicat de Editura ALL va beneficia de reduceri de până la 80% în cadrul evenimentului care se va desfășura la Crystal Palace Ballrooms, București. Cea mai importantă manifestare științifică dedicată medicilor de familie este organizată de Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov și este creditată de Colegiul Medicilor din România cu ore de Educație Medicală Continuă. Conferința cuprinde comunicări orale, prezentări video, expoziție medicală specializată, simpozioane de firmă și ateliere practice. Pe parcursul celor trei zile de dezbateri, vor susține prezentări importanți reprezentanți ai medicinei de familie și psihologi de renume.

Portofoliul de carte medicală al Editurii All va beneficia de reduceri de până la 70% cu ocazia celei de-a doua ediții a Conferinței „Actualități în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ORL”. Timp de două zile, pe 26 și 27 octombrie 2018, specialiștii ORL, medicii de familie sau generaliști și farmaciștii interesați de patologia ORL se vor reuni la București, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center (Piața Montreal 10). Evenimentul este organizat sub egida Societății Române de Foniatrie și Societății Române de Otolaringologie Pediatrică, beneficiind de participarea tuturor centrelor universitare de prestigiu din România.

Sâmbătă, 27 octombrie 2018, ora 11.00, fanii Pisicilor Războinice sunt așteptați în Mansarda Cărturești Verona pentru lansarea celui de-al XIII-lea volum, Viziunea. Publicată de Editura Galaxia Copiilor, cartea marchează debutul celei de-a treia serii - Puterea celor Trei.

Prima adunare a Clanurilor Cititorilor Pisicilor Războinice se va desfășura sub forma unui atelier ai cărui îndrumători vor fi pictorul Bogdan Ene și Iris Hornoiu, fan înfocat al seriei, reprezentanta site-ului Talente de Năzdrăvani. Copiii vor fi împărțiți în echipe, după modelul clanurilor de pisici războinice, iar provocările vor fi pe măsura imaginației lor.

Participanții la atelier vor fi răsplătiți cu multe surprize, de aceea sunt invitați să-și anunțe prezența pe Facebook, la următorul link: www.facebook.com/events/245889489364659/

„Vor fi trei, neam din neamul tău, care țin în labe puterea stelelor” – aceasta este profeția care marchează noua etapă din aventura fascinantă a clanurilor de pisici sălbatice. Labă de Laur, Labă de Gaiță și Labă de Leu sunt nepoții lui Stea de Foc. Povestea ia o nouă întorsătură, odată ce ies la iveală talentele și puterile lor ieșite din comun. Pe de altă parte, îndoielile și secretele îi urmăresc la tot pasul. Previziunile sumbre pare că nu părăsesc niciodată clanurile. De data aceasta, însuși codul războinicilor este în pericol. Au cei trei tineri ucenici puterea de a ajuta clanurile să supraviețuiască?

Pisicile Războinice - Puterea celor trei va continua cu alte cinci volume: Râul Întunecat, Exilul, Eclipsa, Umbre Adânci, Răsărit.

Cărțile publicate de Editura ALL vor beneficia de reduceri de până la 70% cu ocazia celei de-a patra ediții a Salonului de Carte Bookfest de la Brașov, desfășurat între 18 și 21 octombrie 2018. Brașovenii vor găsi în standul Editurii ALL cele mai recente apariții editoriale, dar și titluri deja consacrate. Evenimentul se va desfășura în Aula Universității Transilvania (Str. Iuliu Maniu nr. 41A), iar programul zilnic de vizitare va fi între 10.00 și 20.00. Intrarea publicului va fi liberă. Salonul de Carte Bookfest Brașov este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România.

Editura ALL va fi prezentă cu cele mai noi apariții editoriale și reduceri de până la 70% la cea de-a XIX-a ediție a Salonului Hunedorean al Cărții de la Deva. Iubitorii de carte din Deva și din județul Hunedoara sunt așteptați, în perioada 17 – 20 octombrie 2018, în incinta complexului Deva Mall. Evenimentul este organizat de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara. Salonul este deschis publicului între orele 10.00 și 20.00, intrarea fiind gratuită.

Cărțile de medicină din portofoliul Editurii ALL vor beneficia de reduceri de până la 70% cu ocazia celui de-al XXV-lea Congres Naţional de Reumatologie. Acesta se va desfășura între 11 și 13 octombrie 2018, la Centrul de Conferințe din Poiana Brașov. Organizat de Societatea Română de Reumatologie, Congresul este un eveniment de referință atât pentru reumatologi, cât și pentru medici de alte specialități și reprezintă o modalitate de a afla noutăți științifice și de a face schimburi de experiență. În ziua de 11 octombrie, tinerii reumatologi pot participa la un curs precongres dedicat Spondiloartritelor.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 14