0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Pisicile Războinice s-au vândut în mai mult de 40 milioane de volume în peste 20 de țări și au apărut pe lista New York Times a celor mai vândute titluri.

Galaxia Copiilor a publicat până acum prima serie, seria Noua profeție, seria Puterea celor trei, seria Sub semnul stelelor și a deschis seria prequel Zorii clanurilor. Pline de suspans, populate de personaje irezistibile și însuflețite de teme fantastice, aceste romane se numără printre marile preferate ale copiilor români.

De generații întregi, patru clanuri de pisici sălbatice conviețuiesc în pădure, departe de oameni. Au un cod al onoarei și prețuiesc loialitatea. Se antrenează ca războinici pentru a-și proteja Clanurile. Se vindecă de boli cu remedii naturiste. Respectă legile statornicite de înaintași. Sunt ghidate în acțiunile lor de spiritele strămoșilor războinici, reuniți în Clanul Stelelor. Aventurile lor conturează o fascinantă poveste despre curaj și loialitate, prietenie și iubire, și mai presus de toate despre confruntarea dintre bine și rău, adeseori despărțite – ca și în viață – de o graniță abia perceptibilă.

Seria completă Pisicile Războinice

Seteaza crescator

Seteaza crescator