0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7.    din   
 8. 14

Între 5 și 7 iulie 2018, cărțile medicale publicate de Editura ALL vor putea fi achiziționate cu o reducere de până la 80% în cadrul Conferinței naționale „Ziua Medicului de Familie” de la Sibiu. Evenimentul se desfășoară la Hotel Ramada și este organizat de Asociația Medicilor de Familie Sibiu, în parteneriat cu Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și Societatea Națională de Medicina Familiei.

Printre invitați se numără medici cu experiență, cadre didactice ale Facultății de Medicină din Sibiu și de la alte facultăți de medicină din țară. Evenimentul este creditat cu 18 ore de Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor din România.

Editura ALL participă cu oferta de carte medicală la cel de-al XXVI-lea Congres Național de Endocrinologie. Evenimentul se desfășoară la Hotel Ramada din Sibiu între 27 și 30 iunie 2018. Organizat de Societatea Română de Endocrinologie, congresul este creditat cu 15 ore de Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor din România. Cursul precongres din 27 iunie este creditat cu 6 ore de Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor din România.

Editura ALL este prezentă, în perioada 27 – 30 iunie 2018, la evenimentul 1st International Perinatal TOTAL Health Congress, desfășurat la Centrul Internațional de Conferințe din Sinaia. Cărțile medicale din portofoliul Editurii ALL vor beneficia de reduceri de până la 80% cu această ocazie. Manifestarea are ca temă primele 1.000 de zile de viață, evidențiind cele mai recente descoperiri în cercetare și aplicațiile lor în genomică, microbiom, sistem imunitar. Congresul este prezidat de profesorii Eliot Sorel (USA) și Nicolae Suciu (România).

Între 15 și 17 iunie 2018, portofoliul de carte medicală al Editurii ALL va beneficia de reduceri de până la 80% cu ocazia Școlii de vară de la Horezu. Organizate de Asociația profesională a medicilor de familie/medici generaliști din județul Vâlcea, aceste cursuri de educație medicală continuă se adresează medicilor și asistenților medicali. Cursurile sunt creditate de Colegiul Medicilor din România și de OAMGMAMR și se desfășoară la Casa de Cultură din orașul Horezu.

În zilele de 14 și 15 iunie 2018, cărțile medicale publicate de Editura ALL vor putea fi achiziționate cu o reducere de până la 80% la evenimentul dedicat urgențelor în medicină – URGEMED. Aflat la cea de-a X-a ediție, URGEMED își propune să promoveze noile ghiduri și protocoale de diagnostic și tratament în cabinetul medicului de familie. Evenimentul se desfășoară la Biblioteca Națională a României și este organizat de Societatea Națională de Medicina Familiei, Asociația Medicilor de Familie București, Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila.

În perioada 13 – 17 iunie 2018, Editura ALL participă la cea de-a X-a ediție a Festivalului Internațional al Cărții „Axis Libris”, ediție dedicată Centenarului Marii Uniri. Timp de cinci zile, pe Aleea Domnească din Galați, Editura ALL vă așteaptă cu reduceri de până la 80% și cu ultimele apariții editoriale.

Evenimentul este organizat de Biblioteca Județeană „V. A. Urechia” din Galați, sub patronajul Ministerului Culturii, cu sprijinul Consiliului Județean, Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Galați.

Editura ALL va fi prezentă între 13 și 17 iunie 2018, la cea de-a X-a ediţie a Târgului Gaudeamus Timişoara. Timișorenii vor găsi în standul Editurii ALL cele mai noi apariții editoriale, dar și reduceri de până la 80%.

Pisicile războinice. Noua profeție își așteaptă cititorii cu cea de-a XI-a carte, Amurg. Curajul și istețimea pisicilor sunt încă o dată puse la grea încercare, miza fiind chiar supraviețuirea clanurilor. Fanii seriei vor descoperi, alături de personajele îndrăgite, pericolele ascunse, dar și surprizele fantastice ale unei lumi necunoscute.

Romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, continuă aventurile lui Celestine North, eroina declarată „cea mai defectă persoană din țară”. Adresându-se publicului YOUNG ADULT, cele două romane înfățișează o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie.

Gena. O istorie fascinantă reprezintă, de fapt, povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei, spusă cu măiestrie de Siddhartha Mukherjee, autor distins cu Premiul Pulitzer. Genetica a marcat definitiv evoluția biologiei și a medicinei moderne.

Grant. Atlas de anatomie este cea mai nouă apariție din portofoliul de carte medicală al Editurii ALL. Volumul conține referințe vizuale uimitoare și informații de o relevanță clinică incontestabilă, adresându-se deopotrivă studenților și tuturor profesioniștilor din domeniul medical.

Evenimentul se desfășoară în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţa Libertăţii, iar programul de vizitare este de miercuri până vineri de la ora 11.00 la 21.00, sâmbătă de la 10.00 la 21.00, iar duminică de la ora 10.00 la 18.00. Intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori.

Cărțile de medicină din portofoliul Editurii ALL vor fi prezente, cu reduceri substanțiale, la cea de-a patra ediție din 2018 a seriei de evenimente Practic MF. Manifestarea se va desfășura în zilele de 08 și 09 iunie 2018, la Hotel Clermont din Covasna și se adresează medicilor de familie din județele Covasna, Mureș, Harghita, Bacău, Buzău, Prahova și Brașov. Coordonatorul științific al evenimentului este prof. univ. dr. Nicolae Calomfirescu.

Editura ALL este prezentă cu reduceri de până la 80%, între 7 și 10 iunie 2018, în Piața Mică din Sibiu la evenimentul Sibiu Book Festival - Strada cu Cărți. Proiectul este asociat Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și organizat de Camera de Comerț și Industrie Sibiu.

Pe lângă noutăți și cele mai cunoscute titluri, Editura ALL le oferă sibienilor și câte o surpriză dulce cu ajutorul partenerului său Kandia.

Editura ALL participă la prima ediție a Târgului de carte de la Arad, care se desfășoară în cadrul Festivalului internațional de literatură „Discuția secretă”, între 6 și 10 iunie 2018. Cele mai noi apariții editoriale, având cele mai atractive prețuri, vă așteaptă în standul Editurii ALL. Târgul se desfășoară în aer liber, într-un cort, amplasat în Piața Avram Iancu, în imediata vecinătate a Cafenelei literare Joy’s, epicentrul festivalului „Discuția secretă”.
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7.    din   
 8. 14