0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

UTILIZAREA ACESTUI SITE DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ ESTE CONDIŢIONATĂ DE ACCEPTAREA ŞI RESPECTAREA TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE MAI JOS ÎN TOTALITATE. VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEŢI DE ACORD CU TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE MAI JOS.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conţinut al acestui site, indiferent de natura lui (website design, text, imagini, elemente grafice, software, baze de date şi alte elemente similare), este proprietatea Grupului Editorial ALL şi, după caz, a altor terţi care au autorizat ALL să le utilizeze. Folosirea conţinutului fără acordul ALL sau al proprietarilor de drept este interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare.

DREPTURI DE MARCĂ

Denumirea ALL, all.ro, logo-urile ALL, precum şi combinaţiile acestora cu orice cuvânt sau element grafic, folosite în site, sunt mărci înregistrate ale Grupului Editorial ALL. Reproducerea, imitarea, utilizarea acestora fără a fi obţinut înainte acordul Grupului Editorial ALL constituie infracţiunea de contrafacere care se pedepseşte conform legilor în vigoare.

OPINII, IMPRESII ŞI ALTE MESAJE

Utilizatorii pot posta impresii, sugestii, întrebări, comentarii şi alte mesaje atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal , discriminatoriu, rasist, ameninţător, obscen, pervers, jignitor, calomnios şi nu încalcă drepturile de proprietate individuală, drepturile de autor, drepturile de confidenţialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalţi.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Utilizatorul este în mod expres de acord că utilizarea acestui site se face pe propria răspundere. Grupul Editorial ALL nu îşi asumă răspunderea şi nu are obligaţii în ceea ce priveşte acurateţea, gradul de utilitate sau calitatea informaţiilor care se regăsesc în orice scop, pe acest site.Grupul Editorial ALL nu se face răspunzător pentru niciun fel de daune sau vătămări cauzate de întreruperi, erori, omisiuni, corecturi sau anulări ale serviciului. Mai mult, Grupul Editorial ALL nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio scădere a performanţei, întârziere în operare sau în transmitere, defecţiune a liniilor de comunicare şi viruşi informatici transmişi ca urmare a accesării de către utilizator a site-ului all.ro sau a altui site legat de acesta. Această limitare a răspunderii se referă la şi include orice prejudiciu survenit ca urmare a descărcării oricărui material postat pe www.all.ro sau pe oricare alt site legat de acesta. În aceste situaţii menţionate, Grupul Editorial ALL şi angajaţii săi nu vor fi traşi la răspundere în mod direct sau indirect, pentru pagube rezultând din folosirea acestui site.

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Grupul Editorial ALL garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Grupul Editorial ALL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promoţii, etc.

De asemenea, informaţiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de către Grupul Editorial ALL pentru elaborarea de estimări demografice despre clienţii site-ului www.all.ro, în vederea îmbunătăţirii serviciilor oferite acestora, respectând prevederile legilor în vigoare.

Grupul Editorial ALL nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dvs. de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde şi nu oferă către terţi adresele de e-mail obtinuţe prin intermediul site-ului www.all.ro. De asemenea, Grupul Editorial ALL nu divulgă datele dvs. personale altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dvs. explicit în acest sens.

Datele dvs. personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Grupul Editorial ALL Srl este înregistrat în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub numărul 22904.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Grupul Editorial ALL Srl are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Scopul colectării datelor este: informarea Clienților/Cumpărătorilor privind situația Contului lor, informarea Cumpărătorilor privind evoluția și starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor și Serviciilor oferite, activității comerciale, de promovare a Bunurilor și Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clientului/Cumpărătorului.

Prin completarea datelor în formularul de creare de cont și/sau de Comandă, Cumpărătorul declară și acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a Grupului Editorial ALL Srl, înregistrată în Registrul de Evidență a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numărul 22904, și își dă acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporal de către Grupul Editorial ALL Srl, afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea și/sau derularea de către Grupul Editorial ALL Srl, afiliații și colaboratorii acestora de activități cum ar fi, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului. De asemenea, Cumpărătorul își dă acordul expres și neechivoc ca aceste date personale să poată fi transferate (cedate) de către Grupul Editorial ALL Srl atât afiliaților săi, cât și altei/altor entități din țară sau străinătate.

Prin citirea Documentului, ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: Bd. Constructorilor 20A, București, în atenția Grupului Editorial ALL Srl, vă puteți exercita, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: Bd. Constructorilor 20A, București, în atenția Grupului Editorial ALL Srl, vă puteți exercita dreptul de intervenție asupra datelor, după caz:

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
  • notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

De asemenea, Grupul Editorial ALL Srl poate furniza datele Cumpărătorului cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plată/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a Bunurilor și Serviciilor noastre, asiguratori.

Prin completarea în formularul de comandă pe site a datelor personale, inclusiv CNP, în scopul activității de creditare, Cumpărătorul își exprimă expres consimțământul ca persoanele juridice cu care Grupul Editorial ALL Srl a încheiat parteneriate în vederea oferirii produselor prin credit (inclusiv Cetelem IFN S.A. și BRD Finance IFN S.A.) să prelucreze datele personale ale acestuia în evidențele proprii în scopul efectuării analizei de credit și să le transmită în vederea consultării informatiilor înregistrate pe numele Cumpărătorului în baza de date a Biroului de Credit.

Informațiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

POLITICA DE RETUR

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

Costul de transport pentru retur este 20 lei.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

Pentru returnarea banilor este necesar să scrieți un mail pe adresa comenzi@all.ro în care să specificați motivul returnării produsului și datele contului în care doriți să fie livrați banii. În termen de 15 zile, solicitarea va fi soluționată.