0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

 

Ronald T. Potter-Efron este un autor și psihoterapeut specializat în managementul furiei și tratamentul dependențelor. 

Interesul lui Ronald T. Potter-Efron se îndreaptă către schimbările care se produc în creierul uman pe măsură ce ne dezobișnuim de comportamentele agresive. În lucrările sale, încearcă să combine informațiile de ultimă oră despre tehnicile de controlare a furiei cu atenția asupra aspectelor unice care funcționează pentru fiecare individ în parte. Momentan, pregătește alți terapeuți în domeniul managementului furiei și al tratamentului agresorilor care săvârșesc acte de violență domestică.


Patricia S. Potter-Efron este o psihoterapeută specializată în managementul furiei și în tratarea tulburărilor de panică, a codependenței și a dependenței de droguri. 

Tehnicile pe care le stăpânește cel mai bine sunt empatia, mindfulness și terapia cognitiv-comportamentală. Clientul ideal este portretizat ca o persoană care vrea să îmbrățișeze o perspectivă pozitivă asupra vieții, care își asumă responsabilitatea schimbării și care este dispusă să ofere și să primească dragoste. Respectul, echilibrul și cunoașterea propriilor puncte forte sunt aspecte esențiale ale procesului terapeutic.  

 

Cărți de: Ronald T Potter-Efron si Patricia S Potter-Efron

Seteaza crescator

Seteaza crescator