0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Îngrijirea medicală reprezintă o componentă esențială a sistemului de sănătate. Editura ALL publică în această colecție volume fundamentale pentru pregătirea și perfecționarea celor care se specializează în îngrijirea medicală, oferindu-le resurse educaționale de cea mai înaltă calitate.

Respectă programa în vigoare pentru învățământul postliceal sanitar, aprobată de Ministerul Educației și Cercetării și de adresează tuturor elevilor școlilor sanitare postliceale – atât celor care își doresc să devină asistenți generaliști, cât și celor care se pregătesc pentru diverse arii de specializare (biofizică și imagistică, geriatrie, chirurgie, medicină internă, oftalmologie, ortopedie, virusologie). De asemenea, aceste cărți le pot fi de ajutor și celor care lucrează deja în sistemul medical, fie că sunt asistenți sau alți profesioniști care urmăresc să își îmbogățească și să își actualizeze cunoștințele. Totodată, pot constitui un îndrumar util şi pentru studenţii facultăţilor de medicină generală şi farmacie, asistenţilor sociali, psihologilor, medicilor de familie sau de alte specialități etc.

Lucrările poartă semnăturile unor specialiști renumiți în domeniile lor, fiind adesea rodul colaborării unui colectiv prestigios de autori. Informațiile reflectă o viziune multidisciplinară, sunt bine structurate, complete și de actualitate, conform ultimelor cercetări științifice.

Manuale pentru asistenți medicali

Seteaza crescator

Seteaza crescator