0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Îngrijirea medicală reprezintă o componentă esențială a sistemului de sănătate. Editura ALL publică în această colecție volume fundamentale pentru pregătirea și perfecționarea celor care se specializează în îngrijirea medicală, oferindu-le resurse educaționale de cea mai înaltă calitate.

Respectă programa în vigoare pentru învățământul postliceal sanitar, aprobată de Ministerul Educației și Cercetării și de adresează tuturor elevilor școlilor sanitare postliceale – atât celor care își doresc să devină asistenți generaliști, cât și celor care se pregătesc pentru diverse arii de specializare (biofizică și imagistică, geriatrie, chirurgie, medicină internă, oftalmologie, ortopedie, virusologie). De asemenea, aceste cărți le pot fi de ajutor și celor care lucrează deja în sistemul medical, fie că sunt asistenți sau alți profesioniști care urmăresc să își îmbogățească și să își actualizeze cunoștințele. Totodată, pot constitui un îndrumar util şi pentru studenţii facultăţilor de medicină generală şi farmacie, asistenţilor sociali, psihologilor, medicilor de familie sau de alte specialități etc.

Lucrările poartă semnăturile unor specialiști renumiți în domeniile lor, fiind adesea rodul colaborării unui colectiv prestigios de autori. Informațiile reflectă o viziune multidisciplinară, sunt bine structurate, complete și de actualitate, conform ultimelor cercetări științifice.

Manuale pentru asistenți medicali

Seteaza crescator

 1. -15% Manual de urgențe medico-chirurgicale pentru școlile sanitare postliceale și asistenții medicali Manual de urgențe medico-chirurgicale pentru școlile sanitare postliceale și asistenții medicali
  Lucrarea de față reprezintă un instrument extrem de util în formarea profesională a cadrelor medii.
 2. -16% Semiologie medicală pentru asistenți medicali Semiologie medicală pentru asistenți medicali

  Cursul de semiologie medicală îşi propune să înarmeze asistentul medical cu metode şi tehnici de examinare a pacientului şi, în acelaşi timp, cu mijloace şi căi de a descoperi semnele şi simptomele şi a le interpreta în mod corespunzător.

 3. -17% Biofizică și imagistică medicală pentru asistenți medicali Biofizică și imagistică medicală pentru asistenți medicali
  Volumul „Biofizică și imagistică medicală pentru asistenți medicali” este destinat elevilor școlilor sanitare postliceale și personalului mediu din sistemul sanitar.
 4. -16% ORTOPEDIE ȘI TRAUMATOLOGIE PENTRU ASISTENȚI MEDICALI

  Afectarea aparatului locomotor se poate produce la orice vârstă, cu o frecvenţă mai mare în rândul sportivilor şi al vârstnicilor, cauzele fiind dintre cele mai diverse: accidente rutiere, casnice, profesionale, activităţi sportive, boli degenerative, infecţii.

 5. -15% Autismul și sindromul Asperger - Ghid pentru asistenți medicali Autismul și sindromul Asperger - Ghid pentru asistenți medicali

  Cartea îşi propune să amelioreze interacţiunile pe care asistenţii medicali le au în context profesional cu persoanele care suferă de tulburări din spectrul autismului prin îmbunătăţirea conştientizării, cunoaşterii şi înţelegerii acestor afecţiuni, a posibilelor cauze, a dificultăţilor legate de diagnostic, a intervenţiilor de asistenţă, a istoriei autismului, precum şi a problemelor care îi afectează pe copiii, adolescenţii şi adulţii cu autism şi sindrom Asperger şi pe membrii familiilor acestora. 

 6. -16% Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenți medicali Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenți medicali

  Lucrarea comprimă şi integrează informaţii importante din domeniul virusologiei, bacteriologiei, parazitologiei, micologiei şi imunologiei, fiecare dintre aceste ramuri cunoscând o dezvoltare independentă remarcabilă în ultimele decade.

 7. -16% Manual de medicină internă pentru școlile sanitare postliceale și asistenți medicali Manual de medicină internă pentru școlile sanitare postliceale și asistenți medicali
  Manualul se constituie ca un instrument de studiu bine structurat, comprehensiv, dedicat formării profesionale a personalului medical mediu.
 8. -16% Manual de specialități chirurgicale pentru școlile sanitare postliceale și asistenți medicali Manual de specialități chirurgicale pentru școlile sanitare postliceale și asistenți medicali
  Asistenții medicali în pregătire sau cei care lucrează deja în sistemul medical au acum la dispoziție o lucrare completă și temeinică în domeniul chirurgical.
 9. -15% PROFILAXIA ŞI CONTROLUL INFECŢIILOR Ghid pentru asistenţi medicali

  Prevenirea şi controlul infecţiilor sunt responsabilitatea tuturor, iar limitarea infecţiilor asociate îngrijirii medicale este o datorie a fiecărei persoane din sistemul de sănătate. Acest ghid practic oferă informaţii şi îndrumări, mijloace şi exemple practice de prevenire şi control eficient al infecţiilor.
   

 10. -15% Cartea asistentului de medicină dentară Cartea asistentului de medicină dentară

  Cartea asistentului de medicină dentară este un ghid practic, uşor de consultat, cu răspunsuri scurte la unele întrebări sau situaţii menit să ofere ajutor imediat în practica clinică. Cuprinde principiile de bază şi vă îndrumă în practica de zi cu zi.

Seteaza crescator