Grupul Editorial ALL participă la ediția cu numărul 27 a Târgului GAUDEAMUS care se va desfăşura exclusiv online, în perioada 16 - 22 noiembrie, pe platforma www.gaudeamus.ro. 

Cititorii vor putea intra în universul cărților All cu ajutorul prietenilor noștri.

Marți, 17 noiembrie 2020, ora 19.00, creatorii curajosului și simpaticului șoricel Năsuc le transmit un mesaj micilor cititori. Aflăm de la autoarea Cristina Gheorghiu și de la ilustratorul Florin Gheorghiu cum a luat naștere Povestea lui Năsuc și ce aventuri pregătesc în continuare.

Miercuri, 18 noiembrie 2020, ora 17.00, scriitoarea Corina Militaru ne dezvăluie câteva detalii din romanul său de debut, Andrei și Regatul Sferelor Albe, aflat în curs de apariție la editura Galaxia Copiilor.

Miercuri, 18 noiembrie 2020, ora 19.00, Laura Ene, medic nutriționist și diabetolog, autoarea cărților Capcanele dietelor și Capcanele mâncatului emoțional, vorbește despre riscurile pe care le comportă obezitatea în contextul pandemiei de Covid-19 și ne oferă recomandări nutriționale prețioase. 

Joi, 19 noiembrie 2020, ora 19.00, Iulia Dromereschi, traducătoarea Cărților 18 și 19 și mare fană a seriei Pisicile Războinice, răspunde întrebărilor adresate de cititori despre ultimele evoluții de pe tărâmul fantastic creat de Erin Hunter.