0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Mai multe poze

BRAVELANDS – EROII SAVANEI. Vol. IV: Umbre Înșelătoare

RON 35.92

Fii primul care evaluează acest produs.

Colecția:
Autor(i):

Pret normal: 44,90 RON

Special Price 35,92 RON

Preț special, valabil exclusiv pentru precomandă. Livrarea se va face începând cu 6 Decembrie 2021.

Descriere pe scurt

Al patrulea volum din seria „Eroii savanei” surprinde haosul instalat în Ținuturile Neînfricaților după dispariția falsului Mare Tată.

Descriere

Detalii

Curaj, destin și fantezie în lumea savanei

Al patrulea volum din seria „Eroii savanei” surprinde haosul instalat în Ținuturile Neînfricaților după dispariția falsului Mare Tată.

Făpturile din Ținuturile Neînfricaților sunt departe de a-și găsi liniștea. Haosul a luat locul panicii provocate de tirania lui Spin Frunză-Măreață. Acest lider perfid, care a folosit manipularea, trădarea și cruzimea ca instrumente ale puterii, și-a aflat în cele din urmă sfârșitul. Animalele au sperat că vor trăi de acum în armonie. Însă niciun Mare Părinte nu și-a asumat rolul de conducător, iar ele au rămas pradă tuturor pericolelor. Între timp, apare parcă din neant un dușman mai vechi, care trebuie redus la tăcere.

În această situație zbuciumată, cei trei eroi tineri – Ghimpe, Cer și Viteaz – se înfruntă cu provocările propriilor destine. Babuinul Ghimpe simte apăsarea unei poveri pe care nu știe dacă este încă pregătit să îi facă față. Dar un destin măreț îl așteaptă la capătul tuturor strădaniilor. Elefantul Cer trăiește în umbra trecutului. Tânjește după mângâierea Marelui Spirit și se întreabă dacă întâmplările recente l-au alungat pentru totdeauna din Ținuturile Neînfricaților. Leul Viteaz se simte vinovat după ce un aliat a ajuns față în față cu un pericol teribil. Setea sa de răzbunare capătă noi valențe.

Amenințările pândesc din toate direcțiile. Își vor găsi Marii Turme puterea de a merge pe calea cea dreaptă?

„Personaje complexe, o intrigă captivantă, o lume bogată în mitologie și un decor de o frumusețe care taie răsuflarea cititorului. O poveste sălbatică și fascinantă!” – Kirkus Reviews

Mai multe informații

Mai multe informatii

Cod produs978-606-796-127-0
Autor(i):Erin Hunter,
Colecția:Bravelands,
Editura:ALLFA
Data apariției24 nov. 2021
Traducator(i):Gabriel Tudor
Ilustrator(i):Oana Bădică
Nr. de pagini:368
Format:13 x 20 cm
Copertă:Flexibilă
Legătorie:Broșată
InteriorAlb-negru

Opinii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: BRAVELANDS – EROII SAVANEI. Vol. IV: Umbre Înșelătoare

Cum evaluezi acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Evaluare carte: