0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Dr. Stephen Briers este specializat în psihologie clinică și își dedică întreaga activitate tuturor celor care au curajul să aspire la un viitor mai bun. 

Înainte de finalizarea doctoratului, Stephen Briers a lucrat la Universitatea din Cambridge, într-un departament specializat în dezvoltarea copilului, unde a cercetat implicațiile depresiei postnatale. A predat cursuri la Open University și momentan ține un curs de Protecția Copilului la Universitatea din Sussex.

Aparițiile sale la televiziune ca prezentator și psiholog includ binecunoscutele programe ale BBC pentru părinți „Little Angels” și „Teen Angels, plus „Make Me a Grown-Up” pentru Channel 4. A contribuit regulat la rubrica „Brain and Behaviour” din The Times Educational Supplement și este autorul lucrării „Superpowers for Parents”. 

Locuiește și lucrează în Brighton, alături de soție și de cei doi copii ai săi. Oferă consiliere psihologică copiilor, adolescenților și adulților care se confruntă cu cele mai diverse afecțiuni psihice și stăpânește o gamă largă de tehnici terapeutice. A fost de asemenea implicat în consilierea psihologică a specialiștilor din domeniul medical. Cărțile lui au fost traduse în toată lumea și este solicitat ca speaker și trainer la o multitudine de conferințe și workshopuri. 

 

 

 

Cărți de: Stephen Briers

Seteaza crescator

Seteaza crescator