0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Profesorul Peter Petros, membru al departamentului științific al Universității de Vest din Australia (UWA), doctor în științe medicale (Uppsala), medic chirurg (Sydney), membru al Colegiului Regal de Obstetrică și Ginecologie (FRCOG-Londra) și al Cole giului Australian și Neo-zeelandez de Obstetrică și Ginecologie (FRANZCOG CU), are o bogată experiență în reconstrucția tulburărilor de statică pelviană. Este recunoscut la nivel internațional ca fiind un lider în domeniul incontinenței și prolapsului atât la nivel științific, cât și chirurgical. La începutul anilor 1990, acesta, împreună cu profesorul Ulf Ulmsten de la Universitatea din Uppsala, Suedia, a introdus în practica medicală operația cu bandeletă suburetrală pentru vindecarea incontinenței urinare de efort. Această operație se bazează pe Sistemul Integral, o metodă revoluționară. Cel puțin 1,5 milioane de astfel de operații au fost efectuate la nivel mondial începând cu anul 2000. Profesorul Petros a scris peste 170 de lucrări științifice originale privind incontinența și prolapsul și este profesor de medicină la Universitatea din NSW Sydney, la Case Western Reserve University din Cleveland, Ohio, și de Inginerie la Universitatea din Australia de Vest. În prezent trăiește și lucrează în Sydney.

Dr. Patricia M. Skilling, MB CHB (St Andrews), a studiat cu profesorul Petros. În calitate de director al programului de Recuperare a Tulburărilor de Statică Pelviană (RPP) la Kvinno Center, a inițiat Sistemul Integral pentru RPP, primul sistem nou de tratament apărut după metoda dr. Kegel din anul 1948. Lucrările ei au fost publicate în reviste științifice importante. Noul sistem este eficient din punctul de vedere al timpului și îmbunătățește multe simptome care nu sunt abordate prin metoda Kegel, precum micțiunea imperioasă, nicturia, durerea pelviană și simptomele de golire, incontinența de efort.

Joan McCredie are o experiență de 25 de ani în îngrijirea pacientelor cu incontinență și în îngrijiri paliative. Ca susținător, a ținut prelegeri pe scară largă în fața grupurilor de femei și a organizațiilor civice. A lucrat îndeaproape cu profesorul Petros și cu dr. Skilling, fiind consilier la clinică. Empatia, înțelegerea și interesul deosebit în privința efectelor psihologice profunde cauzate de incontinență și durere au fost de neprețuit pentru îngrijirea pacientelor și pentru elaborarea lucrării dedicate secretelor planșeului pelvian feminin.

Cărți de: Peter Petros

Seteaza crescator

Seteaza crescator