0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Dr. Norman W. Walker este un specialist recunoscut pe plan mondial în problemele vieții, ale sănătății și ale nutriției.

S-a născut în 1886 și a trăit până la 99 de ani, aplicând propriile principii pentru o viață sănătoasă. A susținut întotdeauna vegetarianismul, consumul de sucuri naturale din fructe și legume proaspete. În 1910, a înființat Laboratorul Norwalk de Chimie nutrițională și Cercetare Științifică în New York. Printre marile sale contribuții se numără descoperirea valorii terapeutice a sucurilor proaspete din legume și, în 1930, proiectarea storcătorului cu pulverizare.

„Pot spune fără nicio urmă de rezervă că nu sunt niciodată conștient de vârsta mea. De când am ajuns la maturitate, nu am simțit nicio clipă că îmbătrânesc și pot afirma, fără echivoc, că mă simt mult mai viu, mai vivace și mai plin de entuziasm decât atunci când aveam doar 30 de ani. Încă simt că cei mai buni ani ai mei sunt cei care urmează. Astăzi pot spune că mă bucur de o sănătate de fier și nu mă deranjează să le spun oamenilor și ce vârstă am: NU AM VÂRSTĂ!” — Norman W. Walker

Cărți de: Norman W. Walker

Seteaza crescator

Seteaza crescator