0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Laura Ene este medic primar în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, timp în care a ajutat peste 10.000 de pacienți să învețe să mănânce sănătos, să-și schimbe stilul de viață, să slăbească și să se mențină.

Este fondatoare a Cardiometabolic Institute, co-fondatoare a Academiei de Nutriție „Sănătate, Te Iubesc!“, membră a Colegiului Medicilor din România, membră a Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, a Fundației pentru Alimentația Sănătoasă și a Asociației Europene pentru Studiul Diabetului. Este doctorandă în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, pregătind lucrarea „Modificarea stilului de viață în managementul intensiv și multifactorial al obezității“. Participă anual la cursuri și conferințe de specialitate în țară și în străinătate, pentru a fi mereu la curent cu noutățile din domeniul diabetului, nutriției și alimentației sănătoase.

Convinsă că o stare bună de sănătate se desăvârșește la intersecția dintre minte, corp și spirit, a explorat și latura emoțională a meseriei sale. Astfel, studiile sale medicale sunt completate de cursuri și formări în domeniul psihologiei și al psihoterapiei, ceea ce îi conferă statutul de pionier în domeniul psiho-nutriției. Este psihoterapeut sub supervizare în Terapii scurte centrate pe resurse și soluții și membră a Colegiului Psihologilor din România. De asemenea, este acreditată în tehnici de Interviu Motivațional (Clinica PsiMotion), absolventă a modulelor de Terapie Contextual-Modulară la Institutul Traumei (ISTT) și a cursurilor de NLP-practitioner (Programare Neuro-Lingvistică) din cadrul International Association for Neuro-Linguistic Programming (IANLP). Interesele ei interdisciplinare nu se opresc aici: Laura Ene este și absolventă a Facultății de Medicină, Specializarea Fiziokinetoterapie, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila“ din București.

În paralel, susține o multitudine de workshop-uri, seminarii, grupuri de suport și ateliere de nutriție pentru medici rezidenți, specialiști, asistente medicale, dar și pentru publicul larg pasionat de nutriție și de o alimentație sănătoasă, în cadrul Academiei de Nutriție „Sănătate, Te Iubesc!“ (www.sanatateteiubesc.ro). Este trainer acreditat de Institutul Român de Training (IRT) și a format zeci de medici nutriționiști specializați în slăbitul sănătos. Este co-autoare a mai multor cărți de rețete: Rețete Dietetice pentru Crăciun, KiloStop Detox, KiloStop Low Carb, KiloStop Green, KiloStop Fit Bunny, Salvat de Kilostop. În momentul de față este medic expert în cadrul clinicii KiloStop (www.kilostop.ro), cea mai mare clinică de nutriție din România, și coordonatoarea departamentului de diabet și nutriție din cadrul Spitalului de Chirurgie Cardiovasculară Monza din București. Este o prezență constantă online, ca medic expert al comunității DOC (www.doc.ro) și prin intermediul blogului www.totuldespreslabit.ro.

Experiența personală în lupta cu kilogramele în plus, pe care a reușit să o câștige pentru totdeauna, a inspirat-o să le împărtășească și celorlalți „formula magică“ prin care să slăbească și să se mențină mâncând orice, fără foame sau frustrare. Aceasta este și motivația care a determinat-o să scrie cartea de față.

Cărți de: Laura Ene

Nu exista produse conform criteriilor selectate.