0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Holly Hazlett-Stevens este o profesoară, psihoterapeută și autoare care se bucură de recunoaștere internațională datorită lucrării sale „Women Who Worry Too Much”.

În 1999, Holly Hazlett-Stevens și-a luat doctoratul în psihologie clinică la Universitatea din Pennsylvania, cu o lucrare despre natura axietății și a îngrijorării și despre beneficiile terapiei cognitiv-comportamentale pentru tratarea anxietății generalizate. A participat la un program postdoctoral la Departamentul de Psihologie din cadrul Universității din California, unde și-a continuat cercetările în domeniul îngrijorării și panicii și s-a specializat în terapie cognitiv-comportamentală pentru tratarea atacurilor de panică. Începând din 2002, s-a alăturat echipei de la Universitatea din Nevada, unde lucrează și acum ca profesor asociat.
Este autoarea a două cărți: „Women Who Worry Too Much: How to Stop Worry & Anxiety from Ruining Relationships, Work, & Fun” („Femeia modernă vs. grijile excesive; SIAN BOOKS, 2017) și „Psychological approaches to generalized anxiety disorder: A clinician's guide to assessment and treatment”. De asemenea, este co-autor al lucrării „New Directions in Progressive Relaxation Training”, împreuna cu Douglas A. Bernstein și Thomas Borkovec. Începând din 2010, a participat la o serie de traininguri pe tema prevenirii și reducerii stresului prin tehnici mindfulness.

Cărți de: Holly Hazlett-Stevens

Nu exista produse conform criteriilor selectate.