0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Semnătura Erin Hunter este prezentă pe mai multe serii de romane Fantasy pentru copii și tineri, inspirate de J. R. R. Tolkien, J. K. Rowling sau William Shakespeare: „Pisicile Războinice”, „Supraviețuitorii”, „Exploratorii”, „Bravelands”.

De fapt și de drept, Erin Hunter nu este un autor, ci sunt 6 la număr! Kate Cary, Cherith Baldry, Tui Sutherland, Gilian Phillip, Inbali Iserles și Victoria Holmes sunt numele scriitoarelor britanice incredibil de talentate unite sub această umbrelă.

La începutul anilor 2000, Vicky Holmes a primit din partea prestigioasei edituri Harper Collins provocarea de a crea un roman pentru copii despre pisicile sălbatice. A răspuns cu scepticism, temându-se că izvorul ideilor pe această temă va seca rapid. De la proiectul unui unic roman, din împletirea subiectelor de război, politică, iubire damnată și conflict religios, ramificate prin întâlnirea mai multor destine și prin dezvoltarea complexă a personajelor la limita dintre bine și rău, au rezultat în cele din urmă 6 sub-serii a câte 6 volume fiecare. Lui Vicky i s-au alăturat celelalte autoare și așa a luat naștere pseudonimul literar Erin Hunter. Ele creează împreună poveștile din aceste serii, care sunt favoritele puștilor din SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, China, Japonia, Australia, Canada, Noua Zeelandă, Rusia și Coreea de Sud.

Seria Pisicile Războinice
Seria Supraviețuitorii
Seria Exploratorii
Seria Bravelands

Cărți de: Erin Hunter

Seteaza crescator

Seteaza crescator