0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

CĂRȚI CU DOR DE DUCĂ

CĂRȚI CU DOR DE DUCĂ

Sau, mai bine spus, cărți aflate în căutarea finalului fericit. Au parcurs un drum lung în viață – au trecut prin mai multe depozite și și-au petrecut timp pe rafturile libăriilor. S-au bucurat pentru suratele lor atunci când și-au găsit cititorii-pereche. Iar acum s-au întors la noi ușor rănite, cu copertele puțin uzate și cu etichete lipite pe ele, cu colțurile ușor îndoite sau cu filele îngălbenite. Sunt însă mai hotărâte ca niciodată să pornească spre biblioteca ta! Și au toate șansele, căci interiorul lor este în stare impecabilă, iar prețurile sunt cât se poate de prietenoase.

Romane semnate de scriitori consacrați sau de autori contemporani, povești de dragoste și romane de inspirație istorică, cărți de dezvoltare personală, de business și de economie, volume de filosofie, de istorie și de sociologie, cărți pentru copii, biografii celebre, albume, cărți de rețete și de stil de viață sănătos. Pe scurt, aici găsești titluri din toate domeniile și pentru toate gusturile, revelații literare și surprize la tot pasul.
Înarmează-te cu răbdare și curiozitate, pentru a parcurge toate paginile acestei secțiuni ample!

Deoarece volumele din secțiunea Cărți cu dor de ducă și-au dezvăluit micile defecte și fac parte dintr-o campanie de lichidare de stocuri, în cazul în care doriți să le returnați vă asumați achitarea taxei de transport prin curier. 

Seteaza crescator

Seteaza crescator