0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Carole Matthews s-a născut la St. Helens, Merseyside, în Marea Britanie. La optsprezece ani, a renunțat la școală și a plecat la Londra, unde a lucrat o vreme ca secretară. Printre slujbele ei extrem de diverse se mai numără: terapeut de frumusețe, prezentatoare de televiziune, aromoterapeut, jurnalist freelance iî domeniul sănătății. A început să scrie în 1996, când a câștigat, cu o povestire, concursul revistei Writers' News.

 

In 1997, si-a publicat primul roman, Let's Meet on Platform 8. Acestuia i-au urmat treisprezece bestsellere, printre care The Scent of Scandal (1998), For Better, For Worse (2000, in curs de ecranizare la Hollywood), A Minor Indiscretion (2001, in curs de ecranizare), A Compromising Position (2002), Clubul Iubitoarelor de Ciocolata (The Chocolate Lovers' Club, 2007), The Chocolate Lovers' Diet (2007), All You Need is Love (2008), The Only Way is Up (2010). Cand nu este ocupata cu scrisul romanelor sau al scenariilor de televiziune, isi petrece timpul facand excursii in Muntii Himalaya, plimbandu-se cu rolele sau bicicleta in Central Park, exersand tai chi, gradinarind si calatorind in tari exotice, ca Nepalul sau China.

 


Daca impartasiti pasiunea lui Carole Matthews pentru ciocolata, vizitati site-ul ei: www.thechocolateloversclub.com, pentru istorii si retete fabuloase.
 

Cărți de: Carole Matthews

Nu exista produse conform criteriilor selectate.