0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Laureat al mai multor premii literare, printre care prestigiosul Georg-Büchner Preis, și tradus în peste zece limbi, Wilhelm Genazino este unul dintre cei mai importanți scriitori germani contemporani.

S-a născut în 1943 la Mannheim. În anii 1960 a studiat filologie germană, filosofie și sociologie la Goethe-Universität Frankfurt am Main. A fost jurnalist independent până în 1965, an în care a debutat ca romancier cu Laslinstrasse, după care a lucrat ca editor și a scris piese de teatru radiofonic. În 1977 a publicat trilogia Abschaffel, care l-a plasat rapid în rândul scriitorilor germani de succes, iar în 1990 a fost desemnat membru al

Deutsche Akademie für Sprache und Dichtung. A scris peste cincisprezece romane (Ein Regenschirm für diesen Tag, Das Glück in glücksfernen Zeiten, Eine Frau, eine Wohnung, ein Roman ș. a.) și o serie amplă de eseuri. 

Cărți de: Wilhelm Genazino

Seteaza crescator

  1. -45% Dacă am fi animale Dacă am fi animale

    În acest volum pe cât de bizar, pe atât de amuzant, Wilhelm Genazino, unul dintre cei mai importanți scriitori germani contemporani, face un studiu rafinat al anxietăților specifice perioadei în care trăim.

Seteaza crescator