0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Walter Riso este psiholog, profesor universitar și autor de renume internațional.

S-a născut în Italia în 1951, dar a emigrat cu familia în Argentina și s-a stabilit apoi în Columbia. Este psiholog cu formare profesională în mai multe domenii și predă cursuri de terapie cognitivă în Spania și America Latină.

Riso a găsit o cale de a explica, într-un limbaj simplu şi direct, principalele probleme care îi împiedică pe oameni să găsească echilibrul în viața de zi cu zi și în relațiile de iubire. Cărţile lui s-au vândut în milioane de exemplare în întreaga lume, fiind traduse în germană, olandeză, italiană, greacă şi portugheză. La Editura All, au fost publicate lucrările: Cum să nu mori din dragoste, Iubiri toxice, Afectivitatea bărbatului, Dragoste sau sclavie?. 

 

 

Cărți de: Walter Riso

Seteaza crescator

  1. Manifestul eliberării afective

     

    Trăim într-o lume în care suferința și sacrificiul sunt indicatorii iubirii ideale. Acesta este mesajul pe care ni-l transmit cântecele, filmele, romanele și programele de televiziune în care îndrăgostiții se târăsc, imploră, plâng și suferă din cale-afară.

  2. Oare bărbaţii chiar sunt insensibili? Îi interesează numai sexul şi competiţia? Sunt incapabili să ofere iubire şi grijă? Numărul şi gravitatea deviaţiilor sexuale şi ale tulburărilor de personalitate din ultimele decenii demonstrează, dacă mai era nevoie, că rolul pe care societatea îl impune bărbaţilor prin educaţie şi cultură este periculos.

  3. Walter Riso porneşte de la premisa că a iubi nu înseamnă a suferi. Avem dreptul să fim fericiţi. "Iubiri toxice" se adresează oricui doreşte să-şi revizuiască viaţa amoroasă şi să transforme iubirea într-o experienţă satisfăcătoare.

  4. Cartea este un ghid de supravieţuire emoţională, format din zece principii necesare unei vieţi sănătoase din punct de vedere emoţional. Învăţăm că pentru a iubi nu trebuie “să mori din dragoste”, să suferi, să devii şters, să-ţi pierzi orientarea, să fii una cu cealaltă persoană sau să-ţi pierzi identitatea.

Seteaza crescator