0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Walter Mosley s-a născut în 1952 în Los Angeles, iar acum locuieşte la New York. Este cunoscut mai ales pentru seria de romane poliţiste care îl au ca protagonist pe detectivul particular Easy Rawlins. Primul din această serie, Diavolul în rochie albastră (Devil in a Blue Dress, 1990; Editura ALLFA, 2013), a fost distins cu Premiul Shamus pentru cel mai bun roman polițist de debut, iar Black Betty (1994) și A Little Yellow Dog (1996) au intrat în topul de bestselleruri al publicației New York Times.

A mai scris romane științifico-fantastice, proză scurtă, piese de teatru, monografii politice și scenarii de film. Cărţile sale au fost traduse în peste douăzeci de limbi. În 2004, PEN Center USA l-a recompensat cu un Premiu pentru întreaga carieră.
 

Cărți de: Walter Mosley

Seteaza crescator

  1. Dat afară de la fabrica la care lucra, Easy Rawlins, un tânăr de culoare care încearcă să îşi facă un rost în Los Angeles, îşi vede toate visurile năruite. Din senin, un străin îl angajează să dea de urma unei tinere albe care îşi petrece vremea prin barurile negrilor.

Seteaza crescator

Abonează-te acum la newsletterul nostru și iți vom trimite pe email un cod de reducere de 5% din valoarea totală a primei tale comenzi pe all.ro