0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Terapii alternative

Seteaza crescator

 1. -12% Dezvăluirea secretelor planșeului pelvian feminin Dezvăluirea secretelor planșeului pelvian feminin
  Cartea se adresează femeilor afectate de incontinența urinară de efort, prezentându-le o metodă care a ajutat deja milioane de femei din întreaga lume.
 2. -12% Sănătate naturală pentru femei Sănătate naturală pentru femei
  Acesta este un ghid practic pe care se pot baza femeile de toate vârstele, pentru recomandări privind sindromul premenstrual, tulburările menstruale, menopauză și procesul de îmbătrânire.
 3. -12% Terapii naturale pentru diabetul zaharat Terapii naturale pentru diabetul zaharat
  Un ghid eficient și comprehensiv care te va însoți în demersul tău de schimbare a stilului de viață
 4. -10% Preveniți cancerul, accidentul vascular cerebral, infarctul miocardic și alte afecțiuni letale Preveniți cancerul, accidentul vascular cerebral, infarctul miocardic și alte afecțiuni letale
  Această lucrare revoluționară prezintă remediile antiinflamatoare care pot preveni și trata cele mai grave boli ale lumii moderne.
 5. -12% Reduceți tensiunea arterială fără medicamente Reduceți tensiunea arterială fără medicamente
  Cartea cercetătorului Roger Mason se bazează pe cercetări clinice internaționale publicate în ultimele trei decenii.
 6. -12% Reduceți nivelul colesterolului fără medicamente Reduceți nivelul colesterolului fără medicamente
  Aceasta nu este doar o carte despre scăderea nivelului de grăsimi din sânge, ci una despre sănătatea cardiovasculară completă.
 7. -40% Ceaiuri din plante medicinale Ceaiuri din plante medicinale
  Lucrarea de față prezintă soluții testate pentru vindecarea și ameliorarea unei largi varietăți de boli pe cale naturistă.
 8. -40% Medicina naturii

  Această carte conţine informaţii utile privind refacerea sănătăţii cu produse naturale şi prin metode naturale, oferind o vedere de ansamblu fundamentală pentru persoanele fără pregătire medicală şi o colecţie de tehnici cu sfaturi utile în procesul de vindecare.

 9. -40% PUTEREA VINDECĂTOARE A APEI
  Acesta este un manual de medicină preventivă și autoeducare pentru cei care doresc să accepte logica naturalului și a lucrurilor simple în medicină.
 10. -40% Secretele intineririi

  Acumularea de produse reziduale acide în organism determină îmbătrânirea. Dacă reuşim să eliminăm aceste deşeuri, mai ales pe cele vechi, putem inversa procesul de îmbătrânire. Putem chiar elimina simptomele bolilor dacă nu s-au produs deja daune iremediabile.

   
Seteaza crescator

Abonează-te acum la newsletterul nostru și iți vom trimite pe email un cod de reducere de 5% din valoarea totală a primei tale comenzi pe all.ro