0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Stil de viață

Seteaza crescator

 1. -30% Ceaiuri din plante medicinale Ceaiuri din plante medicinale
  Lucrarea de față prezintă soluții testate pentru vindecarea și ameliorarea unei largi varietăți de boli pe cale naturistă.
 2. -50% CONSILIER DE IMAGINE CORPORALĂ

  Opt pași simpli pentru a-ți îndrăgi înfățișarea

  „Consilier de imagine corporală” te va ajuta să îți îmbunătățești relația cu propriul corp și să ai mai multă siguranță de sine. 

 3. -30% Ghid pentru prevenirea cancerului Ghid pentru prevenirea cancerului

  Reguli simple de reducere a riscurilor

  Lucrarea de față cuprinde informații medicale utile și ușor accesibile publicului larg despre prevenirea cancerului. Toate datele se bazează pe cele mai bune dovezi disponibile și au o importanță covârșitoare în zilele noastre. Pentru că sunt prezentate de specialiști oncologi care au o vastă experiență în cercetarea și tratarea cancerului avansat, cititorii pot fi siguri de acuratețea lor.  

 4. -28% Alimentația și sănătatea femeii Alimentația și sănătatea femeii

  O nouă carte de alimentație sănătoasă de la autoarea bestsellerului „Rețete din crudități”
  Volumul „Alimentația și sănătatea femeii” se bazează pe cercetările de ultimă oră în materie de nutriție și se adresează tuturor femeilor. Beneficii garantate pentru întreaga familie!  

 5. -28% Calea naturală către o sănătate de fier

  Cum ne putem bucura de o SĂNĂTATE DE FIER

   

  De cele mai multe ori, ne considerăm sănătoși pentru că putem spune fără rezerve „Sunt în regulă, sunt bine, nu mă plâng de nimic”. 

 6. -29% PUTEREA VINDECĂTOARE A APEI
  Acesta este un manual de medicină preventivă și autoeducare pentru cei care doresc să accepte logica naturalului și a lucrurilor simple în medicină.
 7. -29% Cartea sănătății femeii

  Cartea sanătăţii femeii conţine o multitudine de informaţii, pentru a vă ajuta să cunoaşteţi bine opţiunile pe care le aveţi în ceea ce priveşte funcţionarea corpului dumneavoastră şi modul în care vă puteţi menţine cel mai bine sănătatea.

 8. -12% Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață? Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?
  Acest ghid practic de bună purtare cu propriul corp (și cu emoțiile tale) te va ajuta nu numai să faci pace cu cântarul, ci şi să te eliberezi definitiv de foame și de frustrare. În plus, vei descoperi cum să îți satisfaci toate poftele, într-un mod inteligent și sănătos.
Seteaza crescator