0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Carte medicală de specialitate

Seteaza crescator

 1. -26% EXPLORĂRI FUNCȚIONALE ÎN MEDICINA INTERNĂ

  O lucrare utilă în practica de zi cu zi

  Acest volum își propune să faciliteze stabilirea diagnosticului, spre beneficiul pacientului. Se va dovedi o lectură plăcută și folositoare pentru toți cei interesați să țină pasul cu cele mai importante explorări funcționale din medicina internă și specialitățile derivate.

 2. -25% Tratat de pediatrie Tratat de pediatrie
  Un colectiv de autori români cu o pregătire profesională și cu o reputație academică remarcabile s-au reunit sub emblema Editurii ALL pentru a crea cel mai nou tratat de pediatrie din România.
 3. -25% Harrison. Manual de Medicină

  „Harrison. Manual de medicină” are la bază ediţia a 18-a a renumitului „Harrison’s Principles of Internal Medicine”, principala carte de referință pentru studenți și medici. Cartea prezintă aspectele esenţiale ale diagnosticului, ale manifestărilor clinice şi ale tratamentului celor mai importante afecţiuni care se pot întâlni în practica medicală curentă. 

 4. -26% Harrison. Boli infecțioase Harrison. Boli infecțioase
  Această nouă lucrare din prestigioasa serie Harrison se poziționează ca o carte de căpătâi în domeniul bolilor infecțioase.
 5. -26% Grant. Atlas de anatomie (Ediția a XIV-a) Grant. Atlas de anatomie (Ediția a XIV-a)

  Ediția proaspăt revizuită a atlasului GRANT conține referințe vizuale uimitoare și informații de o relevanță clinică incontestabilă.

 6. -27% Terapia rațional-emotivă și comportamentală. Ghidul terapeutului Terapia rațional-emotivă și comportamentală. Ghidul terapeutului

  Albert Ellis, creatorul revoluției cognitive în psihologie, reunește în acest ghid dedicat terapeuților practicanți prezentări aprofundate ale teoriilor și procedurilor din domeniu, studii de caz și zeci de exerciții.

 7. -25% HARRISON. GASTROENTEROLOGIE SI HEPATOLOGIE
  Totul despre gastroenterologie și hepatologie, sub emblema HARRISON
 8. -26% Neuropatologie chirurgicală. Tumorile sistemului nervos și ale structurilor asociate Neuropatologie chirurgicală. Tumorile sistemului nervos și ale structurilor asociate

  Lucrarea de față se constituie ca un ghid practic și complet, care reflectă experiența de zeci de ani a autorului și cuprinde ilustrații color, provenite din cazuistica proprie.

 9. -26% Tratat de medicină legală odontostomatologică Tratat de medicină legală odontostomatologică
  Aspectele teoretice se îmbină cu graficele și pictogramele într-un volum color integral, publicat în condiții de excepție.
 10. -36% Pachet Date medicale esențiale
  Acest pachet cuprinde 3 volume care acoperă cele mai frecvente probleme întâlnite în practica zilnică, esențiale pentru a trata pacienții în mod eficient și rapid.
Seteaza crescator

Abonează-te acum la newsletterul nostru și iți vom trimite pe email un cod de reducere de 5% din valoarea totală a primei tale comenzi pe all.ro