0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Romance

Seteaza crescator

 1. -41% Pachet GOLD Cecelia Ahern
  Pachetul reunește 5 dintre bijuteriile literare semnate de Cecelia Ahern: 4 romane și cea mai recentă carte a sa de proză scurtă.
 2. -44% Pachet DIAMOND Cecelia Ahern
  Pachetul reunește 9 dintre bijuteriile literare semnate de Cecelia Ahern: 8 romane și cea mai recentă carte a sa de proză scurtă.
 3. -40% Post-Scriptum Post-Scriptum

  La 15 ani de la apariția cărții-fenomen P.S. Te iubesc, Cecelia Ahern deschide o nouă fereastră către viața lui Holly. La scurt timp după apariția ediției britanice, Post-Scriptum poate fi răsfoit, savurat, iubit și recomandat în limba română.

 4. -40% P.S. Te iubesc (ediție 2020) P.S. Te iubesc (ediție 2020)

  Bestsellerul international P.S. Te iubesc, tradus în 47 de țări și răsfățat de recenzii deosebit de elogioase, revine la Editura ALL într-o ediție nouă.

 5. -40% Mulțumesc pentru amintiri (ediție 2018)

  Deopotrivă emoţionant şi amuzant, romanul Ceceliei Ahern surprinde povestea de iubire dintre doi străini aflaţi într-un moment de cumpănă.

 6. -40% Suflete pereche (ediție 2018)

  Bestseller internațional

  Descoperă un roman emoționant despre oportunități ratate, în care iubirea reușește să depășească toate obstacolele! 

 7. -25% Îngerul meu secret Îngerul meu secret

  Un basm modern despre puterea iubirii

  Totul se poate rezolva. Totul, în afară de moarte. Dar atunci când intervine magia, li se pot întâmpla lucruri fantastice celor care și-au pierdut și ultima speranță. 

 8. -50% O sută de nume (Ediție cartonată) O sută de nume (Ediție cartonată)

  Bestseller internațional

  Cecelia Ahern prezintă un roman captivant, o poveste plină de umor și sensibilitate care scoate la iveală lucrurile ascunse care ne interconectează viețile și ne ține cu răsuflarea tăiată până la ultima pagină.

 9. -50% Anul în care te-am întâlnit (ediție cartonată) Anul în care te-am întâlnit (ediție cartonată)

  Câștigător al Irish Book Award for Most Popular Fiction, noul roman al Ceceliei Ahern te absoarbe cu totul în paginile lui, te pune serios pe gânduri și îți dăruiește o porție zdravănă de poftă de viață.

 10. -40% Mulțumesc pentru amintiri (ediție cartonată) Mulțumesc pentru amintiri (ediție cartonată)

  Bestseller international

  Emoţionant şi amuzant, romanul Ceceliei Ahern surprinde povestea de iubire a doi străini aflaţi într-un moment de cumpănă și ne demonstrează că este totuși posibil să cunoști în profunzime pe cineva pe care nu l-ai întâlnit niciodată. 

Seteaza crescator