0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Radu Vrasti este doctor în medicină și are peste 15 ani de activitate de cercetare în proiecte internaționale sub egida Organizației Mondiale a Sănătății și în agenții sau universități din SUA, Suedia, Olanda, Austria și Ungaria.

Are o bogată experiență clinică de consiliere și intervenție și este autorul cărților Depresii – noi perspective, Reglarea emoționalăAjută-te singur în caz de atac de panicăAjută-te singur în caz de anxietate socială și Ajută-te singur să âmbătrânești frumos. A absolvit Facultatea de medicină generală din București, în 1963. Este medic specialist psihiatru din 1981 și medic primar psihiatru din 1992. În perioada 1990-1999 a fost Director medical al Spitalului de psihiatrie şi măsuri de siguranţă Jebel, Timiş. În 1998 a devenit doctor în medicină. În perioada 1991-2002 a fost investigator principal al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Geneva. Este laureat al premiului internaţional „The 1997 International Travel Award of World Health Organization/National Institute of Drug Abuse/College of Drug Dependence, USA”. Între 2006 și 2013 a fost Specialist la The Crisis Intervention Program, Statford General Hospital, Huron-Perth Healthcare Alliance, Ontario, Canada, iar din 2007 până în prezent se dedică practicii private în Canada şi România.

www.vrasti.org

Cărți de: Radu Vrasti

Seteaza crescator

 1. -45% AJUTĂ-TE SINGUR ÎN CAZ DE ATAC DE PANICĂ

  O carte prietenoasă și accesibilă, destinată pentru a sprijini persoanele care au suferit sau suferă atacuri de panică.

 2. -40% Ajută-te singur să îmbătrânești frumos

  Cum să ai o viață sănătoasă și o bătrânețe frumoasă

  Cărților din seria „Ajută-te singur”, creată de dr. Radu Vrasti, li se alătură volumul care cuprinde toate informațiile de care avem nevoie pentru a trăi fericiți și sănătoși până la adânci bătrâneți.

 3. -45% Ajută-te singur în caz de anxietate socială

  Cum să depășești timiditatea, jena și rușinea


  Cu toții purtăm mai multe măști și jucăm diferite roluri pe parcursul existenței noastre sociale, cu scopul de a obține aprobarea celor din jur. 

 4. Cum definim și cum tratăm tulburarea de reglare emoțională

  Emoțiile sunt o parte importantă a vieții noastre, afectându-ne major acțiunile, deși nu întotdeauna suntem conștienți de prezența lor.

Seteaza crescator