0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Cărți cadou și vouchere pentru cititorii pasionați

Îți mulțumim că faci parte din familia de cititori fideli ALL. Îți suntem recunoscători pentru interesul acordat volumelor noastre din toate domeniile, adresate cititorilor de toate vârstele, și suntem onorați să îți răsplătim fidelitatea:

1. Atunci când vă înscrieți la newsletterul nostru pe www.all.ro, vă vom trimite pe email un voucher care vă va aduce o reducere suplimentară de 5% din suma totală a comenzii. Această reducere se cumulează cu reducerile deja existente pe all.ro în momentul folosirii voucherului. Veți primi instrucțiunile de folosire a voucherului pe email.

2. La orice comandă de peste 150 de lei pe www.all.ro îți oferim în dar o carte de rețete ideală pentru sezonul sărbătorilor: „24 de rețete delicioase și ușor de preparat. Carne de porc", de Laura Adamache.

3. La orice comandă de peste 300 de lei pe www.all.ro primești cartea  „24 de rețete delicioase și ușor de preparat. Carne de porc", de Laura Adamache, și o minunată agendă Helen Exley, care te va inspira să îți notezi obiectivele pentru noul an. Agenda are dimensiunea 13/20 cm și copertă cartonată, prezentându-se într-o formulă grafică de excepție. 

Descoperă în continuare superreducerile de pe www.all.ro și îmbrățișează în fiecare moment bucuria lecturii!