0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Politologie

Seteaza crescator

 1. -29% Diplomația Diplomația

  Osciland intre o prezentare generala si una detaliata a negocierilor pe care le-a avut cu liderii din intreaga lume, Henry Kissinger descrie modul in care arta diplomatiei a creat lumea in care traim

 2. -45% Pachet POLITICĂ și SOCIETATE
  Pachetul cuprinde 7 volume-cheie care au puterea de a întregi și nuanța perspectiva asupra lumii în care trăim.
 3. -29% Inginerii haosului Inginerii haosului
  În urma unei anchete captivante și inedite, Giuliano da Empoli scoate la lumină noua paradigmă a vieții politice globale.
 4. -40% DESPRE GUVERNAREA REPREZENTATIVĂ

  Despre guvernarea reprezentativă” este o carte plină de surprize și sugestii despre bunele practici ale guvernării, care nu trebuie să lipsească din bibliotecile celor preocupați de zona politicii. Volumul de față a văzut prima dată lumina tiparului în 1861 și reunește principiile la care a lucrat filosoful britanic John Stuart Mill în cea mai mare parte a vieții sale.

 5. -40% PSIHOPOLITICA

  Psihopolitica, într-o ediție revizuită și adusă la zi, conține fișele tuturor personalităților politice importante din România ultimelor cinci decenii. Medicul psihiatru Florin Tudose scrie cu patos și umor, fără a-și pierde însă niciun moment uzul rațiunii și respectul pentru propria meserie. El ne arată liderii României comuniste și postdecembriste în toată goliciunea suferințelor psihice și morale care i-au afectat sau îi afectează. Și care ne-au schimbat viața tuturor și ne-o vor mai afecta multă vreme de aici înainte.

Seteaza crescator