0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Pachete literatură

Seteaza crescator

 1. -35% Pachet SHANTARAM și UMBRA MUNTELUI
  Pachetul reunește cele două bestselleruri internaționale semnate de Gregory David Roberts, descriind o serie de experiențe din viața autorului care vor lua prin surprindere și cea mai excentrică imaginație: Shantaram (ediție necartonată) și Umbra muntelui (ediție cartonată).
 2. -45% Pachet Musso
  Pachetul reunește 4 thrillere psihologice misterioase și bulversante, apărute direct din jobenul lui Guillaume Musso, încoronat „iluzionist al suspansului” (Le Parisien).
 3. -81% Pachet Babilon
  Pachetul Babilon reunește 55 de cărți diferite, surprinzătoare, semnate de autori din toate colțurile lumii.
 4. -41% Pachet GOLD Cecelia Ahern
  Pachetul reunește 5 dintre bijuteriile literare semnate de Cecelia Ahern: 4 romane și cea mai recentă carte a sa de proză scurtă.
 5. -66% Pachet Opere complete Bujor Nedelcovici
  Bujor Nedelcovici este primul autor român în viață ale cărui scrieri au fost reunite într-o serie de Opere complete. Pachetul cuprinde toate cele 7 volume și romanul Jurnalul unui cântăreț de jazz cadou.
 6. -60% Pachet Iubiri de altădată
  Acesta nu este un simplu pachet, ci un buchet de povești impresionante din colecția Iubiri de altădată.
 7. -60% Pachet PREMIUM Strada Ficțiunii
  Pachetul reunește 9 titluri de excepție din colecția Strada Ficțiunii.
 8. -44% Pachet DIAMOND Cecelia Ahern
  Pachetul reunește 9 dintre bijuteriile literare semnate de Cecelia Ahern: 8 romane și cea mai recentă carte a sa de proză scurtă.
 9. -40% Pachet P.S. TE IUBESC și POST-SCRIPTUM
  Noua ediție a bestsellerului internațional P.S. Te iubesc și Post-Scriptum, continuarea poveștii, se întâlnesc într-un pachet-surpriză pentru iubitorii de literatură romantică.
Seteaza crescator

Abonează-te acum la newsletterul nostru și iți vom trimite pe email un cod de reducere de 5% din valoarea totală a primei tale comenzi pe all.ro