0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Outlet

Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 10

 1. -54% Russell. O scurta introducere

  In aceasta lucrare dedicata vietii si operei lui Russell, A. C. Grayling ne prezinta atat contributiile tehnice ale acestuia la logica si la filosofie, cat si opiniile autorului pe teme extrem de diverse

   

 2. -54% Telephoning in english

  Cu ajutorul acestei carti puteti sa va pregatiti pentru anumite situatii conversationale si puteti sa dobanditi rapid, prin intermediul exemplelor si al exercitiilor, mai multa siguranta in cazul unei convorbiri telefonice cu un partener vorbitor de limba engleza.

 3. -54% Hume. O scurta introducere

  David Hume este unul dintre marile nume ale istoriei filosofiei britanice, fiind considerat inca din timpul vietii o figura de prim rang a Iluminismului.

 4. -54% Locke. O scurta introducere

  In capodopera sa ,,Eseu asupra intelectului omenesc, Locke a sustinut ca intreaga noastra cunoastere se bazeaza pe experienta si este dobandita prin intermediul simturilor; insa mesajul sau a fost, in mod curios, interpretat gresit.

 5. -54% Henric al VII-lea

  Act final al conflictului civil dintre nobilele și ilustrele familii Lankaster și York – cel care marcase profund Anglia secolului al XV-lea, politic, social și economic – bătălia de la Bosworth (22

 6. -52% Steaua de mare si paianjenul

  Păianjenul este simbolul organizaţiilor centralizate, dominate de o ierarhie strictă. În cadrul unei astfel de organizaţii, regulile sunt impuse prin coerciţie de sus în jos, pornind de la un lider. Steaua de mare este simbolul organizaţiilor descentralizate, lipsite de ierarhie, în care regulile nu sunt impuse de o singură persoană.

 7. -52% Carte pentru joc si joaca, vol. 4

  Acasă sau la şcoală, în excursii sau în tabere, cartea aceasta este o bună călăuză pentru petrecerea instructivă şi placută a orelor de curs sau a timpului liber.

 8. -52% Carte pentru joc si joaca, vol. 3

  Acasă sau la şcoală, în excursii sau în tabere, cartea aceasta este o bună călăuză pentru petrecerea instructivă şi placută a orelor de curs sau a timpului liber.

 9. -52% Carte pentru joc si joaca, vol. II

  Calcule, jocuri logice de grupare, de identificare după criterii date, activităţi ce par a fi plictisitoare sunt prezentate aici prin culoare şi desen, devenind atractive şi amuzante.

 10. -52% Know-How

  Strălucita, extrem de practica si cuprinzatoare, de o intelepciune aproape profetica, lucrarea este elaborata in urma studiilor de o viată ale lui Ram Charan, care a avut acces - in culisele multora dintre cele mai mari corporatii din lume. Este un adevarat manual de leadership.

Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 10