0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Nonficțiune

Seteaza crescator

 1. -33% JUMBO. PENTRU NOI, FETIŢELE

  O carte de colorat uriașă specială pentru fetițele de vârstă preșcolară

  „JUMBO. Pentru noi, fetițele” aduce împreună cele mai frumoase ilustrații cu personaje feminine care le inspiră pe micuțele domnișoare.

 2. -30% Colorăm și învățăm limba engleză – 3. INSECTE ŞI PĂSĂRI

  Colecția a fost realizată pentru a-i ajuta pe cei mici să asimileze într-un mod cât mai plăcut și distractiv cuvinte de bază din vocabularul limbii engleze. Cărțile pot fi folosite atât în timpul activităților didactice, cât și acasă, în momentele de relaxare ale copilului.

  Nr. 2 – FRUCTE ȘI LEGUME

  Copiii pot colora și pot învăța denumirea în limba engleză a celor mai cunoscute fructe și legume.

 3. Coloratul nu a fost niciodată mai amuzant! Cărţile de colorat Jumbo le oferă copiilor posibilitatea de a face cunoştinţă cu cele mai frumoase și sugestive imagini caracteristice anotimpului primăvara. Aceste cărţi uriaşe de colorat reprezintă cadoul perfect pentru cei mici.

 4. Băieții vor petrece multe ore colorând cele mai atractive imagini cu dinozauri, dragoni și mulți eroi îndrăgiți. Această carte uriaşă de colorat reprezintă cadoul perfect pentru băiatul tău!

 5. Colecția a fost realizată pentru a-i ajuta pe cei mici să asimileze într-un mod cât mai plăcut și distractiv cuvinte de bază din vocabularul limbii engleze. Cărțile pot fi folosite atât în timpul activităților didactice, cât și acasă, în momentele de relaxare ale copilului.

Seteaza crescator