0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Medicină și farmacie

Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 6

 1. -46% Grant. Atlas de anatomie (Ediția a XIV-a)

  Ediția proaspăt revizuită a atlasului GRANT conține referințe vizuale uimitoare și informații de o relevanță clinică incontestabilă.

 2. -36% Harrison. Manual de Medicină Harrison. Manual de Medicină

  „Harrison. Manual de medicină” are la bază ediţia a 18-a a renumitului „Harrison’s Principles of Internal Medicine”, principala carte de referință pentru studenți și medici. Cartea prezintă aspectele esenţiale ale diagnosticului, ale manifestărilor clinice şi ale tratamentului celor mai importante afecţiuni care se pot întâlni în practica medicală curentă. 

 3. -46% Pachetul MAXI pentru cadre medii Pachetul MAXI pentru cadre medii
  Acest pachet reunește 10 lucrări esențiale atât pentru viitorii asistenți medicali și de farmacie, cât și pentru cadrele medii din sistemul sanitar.
 4. -30% EKG - Tot ce trebuie să știi EKG - Tot ce trebuie să știi
  Titlul este cât se poate de sugestiv: lucrarea de față îți oferă tot ce ai nevoie pentru a interpreta EKG-uri repede și precis.
 5. -15% Practica medicală pentru studenții la medicină. Cazuri clinice Practica medicală pentru studenții la medicină. Cazuri clinice

  Volumul de față cuprinde o selecție extrem de relevantă și utilă de cazuri clinice din diverse specialități, care au ca prim autor un student.

 6. Nou-21% Harrison. Principiile medicinei interne. Vol. 1 + 2 (+ DVD) Harrison. Principiile medicinei interne. Vol. 1 + 2 (+ DVD)
  Cel mai prestigios tratat de medicină de anvergură mondială
 7. -15% Manual de urgențe medico-chirurgicale pentru școlile sanitare postliceale și asistenții medicali Manual de urgențe medico-chirurgicale pentru școlile sanitare postliceale și asistenții medicali
  Lucrarea de față reprezintă un instrument extrem de util în formarea profesională a cadrelor medii.
 8. -16% Mosby – Ghid practic pentru veterinari
  Volumul de față oferă acces instant la sute de date medicale veterinare, formule, valori de laborator, tehnici de îngrijire a animalelor și medicamente folosite frecvent.
 9. -15% Manualul Merck - 88 de simptome frecvente Manualul Merck - 88 de simptome frecvente

  Această nouă carte Merck, 88 de simptome frecvente, este un ghid practic şi concis, care permite specialiştilor din sănătate să evalueze cu acurateţe un pacient, pentru a-i aplica tratamentul necesar ameliorării simptomelor. 

 10. -16% Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenți medicali Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenți medicali

  Lucrarea comprimă şi integrează informaţii importante din domeniul virusologiei, bacteriologiei, parazitologiei, micologiei şi imunologiei, fiecare dintre aceste ramuri cunoscând o dezvoltare independentă remarcabilă în ultimele decade.

Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 6