0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Medicină și farmacie

Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 6

 1. -37% Manual de urgențe medico-chirurgicale pentru școlile sanitare postliceale și asistenții medicali Manual de urgențe medico-chirurgicale pentru școlile sanitare postliceale și asistenții medicali
  Lucrarea de față reprezintă un instrument extrem de util în formarea profesională a cadrelor medii.
 2. -35% Medicina interna pentru cadre medii Medicina interna pentru cadre medii

  Informaţiile – revizuite, adăugite şi actualizate conform ultimelor cercetări ştiinţifice întreprinse în diversele specialităţi ale medicinei interne şi expuse la un nivel elevat, dar comprehensibil – acoperă cele mai diverse aspecte ale activităţii de zi cu zi ale asistenţei medicale.

 3. -35% Manual de medicină internă pentru școlile sanitare postliceale și asistenți medicali Manual de medicină internă pentru școlile sanitare postliceale și asistenți medicali
  Manualul se constituie ca un instrument de studiu bine structurat, comprehensiv, dedicat formării profesionale a personalului medical mediu.
 4. -35% PROFILAXIA ŞI CONTROLUL INFECŢIILOR Ghid pentru asistenţi medicali

  Prevenirea şi controlul infecţiilor sunt responsabilitatea tuturor, iar limitarea infecţiilor asociate îngrijirii medicale este o datorie a fiecărei persoane din sistemul de sănătate. Acest ghid practic oferă informaţii şi îndrumări, mijloace şi exemple practice de prevenire şi control eficient al infecţiilor.
   

 5. -35% Geriatrie si geropatologie pentru asistenti medicali

  Geriatrie şi geropatologie pentru asistenţi medicali vine în sprijinul elevilor şcolilor postliceale sanitare, la baza sa aflându-se nevoia de cunoaştere şi perfecţionare a viitorului asistent medical.

 6. -35% Manual de specialități chirurgicale pentru școlile sanitare postliceale și asistenți medicali Manual de specialități chirurgicale pentru școlile sanitare postliceale și asistenți medicali
  Asistenții medicali în pregătire sau cei care lucrează deja în sistemul medical au acum la dispoziție o lucrare completă și temeinică în domeniul chirurgical.
 7. -26% EKG - Tot ce trebuie să știi EKG - Tot ce trebuie să știi
  Titlul este cât se poate de sugestiv: lucrarea de față îți oferă tot ce ai nevoie pentru a interpreta EKG-uri repede și precis.
 8. -25% Harrison. Manual de Medicină

  „Harrison. Manual de medicină” are la bază ediţia a 18-a a renumitului „Harrison’s Principles of Internal Medicine”, principala carte de referință pentru studenți și medici. Cartea prezintă aspectele esenţiale ale diagnosticului, ale manifestărilor clinice şi ale tratamentului celor mai importante afecţiuni care se pot întâlni în practica medicală curentă. 

 9. -35% ORTOPEDIE ȘI TRAUMATOLOGIE PENTRU ASISTENȚI MEDICALI

  Afectarea aparatului locomotor se poate produce la orice vârstă, cu o frecvenţă mai mare în rândul sportivilor şi al vârstnicilor, cauzele fiind dintre cele mai diverse: accidente rutiere, casnice, profesionale, activităţi sportive, boli degenerative, infecţii.

 10. -36% Manual de farmacologie pentru asistenți medicali și asistenți de farmacie Manual de farmacologie pentru asistenți medicali și asistenți de farmacie
  Acest manual reprezintă versiunea actualizată a Ghidului de farmacologie și este conceput conform programei în vigoare pentru învăţământul postliceal sanitar.
Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 6