0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Medicină și farmacie

Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 7

 1. -15% EKG - Tot ce trebuie să știi EKG - Tot ce trebuie să știi
  Titlul este cât se poate de sugestiv: lucrarea de față îți oferă tot ce ai nevoie pentru a interpreta EKG-uri repede și precis.
 2. -15% Date medicale esențiale Date medicale esențiale
  Volumul de față oferă informații cu privire la cele mai frecvente probleme întâlnite în practica zilnică, esențiale pentru a trata pacienții în mod eficient și rapid.
 3. -30% Taylor – Manual de diagnostic diferențial

  Semne și simptome în diagnosticul contracronometru 


  Ca medic, te confrunți de multe ori cu provocarea de a diagnostica pacienții pe baza acuzelor sau a îngrijorărilor nediferențiate și uneori confuze.

   

 4. -30% TERAPIA COGNITIV COMPORTAMENTALĂ

  Terapia Cognitiv Comportamentală (TCC) îți oferă cele mai eficiente instrumente pentru a înțelege mecanismele gândirii și pentru a învăța cum să le controlezi.


 5. -30% Medicina interna pentru cadre medii

  Informaţiile – revizuite, adăugite şi actualizate conform ultimelor cercetări ştiinţifice întreprinse în diversele specialităţi ale medicinei interne şi expuse la un nivel elevat, dar comprehensibil – acoperă cele mai diverse aspecte ale activităţii de zi cu zi ale asistenţei medicale.

 6. -30% De la simptom la diagnostic în medicina internă

  Medicina este un domeniu în continuă schimbare și progres. Această carte este scrisă de medici clinicieni, angajați în practica medicală curentă la patul bolnavului, și constituie expresia diversității și complexității patologiei cu care se confruntă medicul internist. Totodată, cartea reflectă importanța colaborărilor interdisciplinare pentru un diagnostic și tratament de calitate.  

 7. -30% Manual de farmacologie pentru asistenți medicali și asistenți de farmacie Manual de farmacologie pentru asistenți medicali și asistenți de farmacie
  Acest manual reprezintă versiunea actualizată a Ghidului de farmacologie și este conceput conform programei în vigoare pentru învăţământul postliceal sanitar.
 8. -30% CAZURI CLINICE PENTRU BIBLIOTECA STUDENTULUI LA MEDICINĂ de Camelia Diaconu, Mihnea-Alexandru Găman
  Ghidul ideal pentru studenții aflați la debutul stagiilor clinice
 9. -15% HARRISON. PNEUMOLOGIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ
  Totul despre pneumologie și terapie intensivă, sub emblema HARRISON
 10. -30% ECG ÎN 10 ZILE

  Electrocardiografia este o explorare cardiacă neinvazivă extrem de importantă, care se poate efectua în orice condiții şi care oferă informații foarte utile pentru strategia terapeutică ulterioară.

Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 7