0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Literatură universală

Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 16

 1. -60% Pachet ROMAN ISTORIC
  Acest pachet reunește 13 romane istorice semnate de maeștri ai genului, care recreează cu deplină acuratețe momente intense, captivante și controversate din istoria lumii.
 2. -46% Pachet GOLD Cecelia Ahern
  Pachetul reunește 5 dintre bijuteriile literare semnate de Cecelia Ahern: 4 romane și cea mai recentă carte a sa de proză scurtă.
 3. -81% Pachet Babilon
  Pachetul Babilon reunește 55 de cărți diferite, surprinzătoare, semnate de autori din toate colțurile lumii.
 4. -45% Pachet Musso
  Pachetul reunește 4 thrillere psihologice misterioase și bulversante, apărute direct din jobenul lui Guillaume Musso, încoronat „iluzionist al suspansului” (Le Parisien).
 5. -45% Pachet DIAMOND Cecelia Ahern
  Pachetul reunește 9 dintre bijuteriile literare semnate de Cecelia Ahern: 8 romane și cea mai recentă carte a sa de proză scurtă.
 6. -60% Pachet Iubiri de altădată
  Acesta nu este un simplu pachet, ci un buchet de povești impresionante din colecția Iubiri de altădată.
 7. -11% Post-Scriptum Post-Scriptum

  La 15 ani de la apariția cărții-fenomen P.S. Te iubesc, Cecelia Ahern deschide o nouă fereastră către viața lui Holly. La scurt timp după apariția ediției britanice, Post-Scriptum poate fi răsfoit, savurat, iubit și recomandat în limba română.

 8. Pachetul de față reunește 24 de titluri de ficțiune remarcabile, semnate de autori renumiți sau de scriitori valoroși aflați la început de drum. Editura ALL le garantează cititorilor pasionați o experiență de lectură fascinantă.

 9. -11% P.S. Te iubesc (ediție 2020) P.S. Te iubesc (ediție 2020)

  Bestsellerul international P.S. Te iubesc, tradus în 47 de țări și răsfățat de recenzii deosebit de elogioase, revine la Editura ALL într-o ediție nouă.

 10. -18% Mâine (ediție cartonată) Mâine (ediție cartonată)
  Guillaume Musso, încoronat „iluzionist al suspansului” (Le Parisien), scoate din joben o nouă aventură misterioasă şi bulversantă, în stilul care l-a consacrat.
Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 16