0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Joseph Loscalzo se bucură de recunoaștere internațională, atât ca om de știință, cât și ca medic și profesor. Activitatea lui a fost recompensată cu o multitudine de premii. Este autor și coautor a peste 500 de articole științifice, a scris sau a editat 23 de cărți și deține 27 de patente pentru descoperirile sale legate de oxidul nitric. În prezent, dr. Loscalzo este profesor de Teoria și Practica Medicinei la Harvard Medical School, președinte al Departamentului de Medicină și șef de secție la Brigham și Women's Hospital. De asemenea, este vicepreședinte al Brigham Biomedical Research Institute. www.loscalzolab.com

Cărți de: Joseph Loscalzo

Seteaza crescator

  1. -22% Harrison. Manual de Medicină

    „Harrison. Manual de medicină” are la bază ediţia a 18-a a renumitului „Harrison’s Principles of Internal Medicine”, principala carte de referință pentru studenți și medici. Cartea prezintă aspectele esenţiale ale diagnosticului, ale manifestărilor clinice şi ale tratamentului celor mai importante afecţiuni care se pot întâlni în practica medicală curentă. 

  2. -17% HARRISON. PNEUMOLOGIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ
    Totul despre pneumologie și terapie intensivă, sub emblema HARRISON
  3. -15% HARRISON. MEDICINĂ CARDIOVASCULARĂ

    „Harrison. Medicină cardiovasculară” prezintă spectrul complet al bolilor cardiovasculare, oferind cele mai noi cunoștințe din domeniu într-o manieră detaliată, cu sprijinul imaginilor color și cu rigoarea științifică specifică seriei Harrison.

Seteaza crescator