0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Consultant financiar, scriitor și tatăl a trei fete, John Pfeiffer este persoana potrivită să ghideze viitorii tați prin toate etapele sarcinii. 

 

Pfeiffer locuieşte în Atlanta, Statele Unite ale Americii, şi a studiat la Universitatea Stetson din Florida şi la Universitatea de Stat din Georgia. A publicat trei cărţi de self-help pentru bărbaţi: „Dude, you’re getting married”, „Dude, you’re gonna be a dad” („O să fii tată!”, Sian Books 2015) şi „Dude, you’re a dad”, precum și volumul „The slacker’s guide to US history”. A crezut că și-a întâlnit sufletul pereche de cel putin 300 de ori, dar de fiecare dată a fost dezamăgit. Până când, în sfârșit, a întâlnit-o pe Ea. Era deja însărcinată cu o fetiță, prilej cu care Pfeiffer și-a perfecționat abilitățile de părinte înainte ca soția lui să rămână însărcinată cu copilul lor. Astăzi are o fată vitregă și este tatăl natural al altei fete și al unui bebeluș perfecționat genetic cu ajutorul unui specialist în infertilitate la care a apelat cuplul înainte de ultima sarcină. 

 

www.dudeyoureadad.blogspot.ro

Cărți de: John Pfeiffer

Seteaza crescator

  1. Cum să treceți cu bine (amândoi) prin următoarele 9 luni


    Cartea îl învață pe viitorul tătic cum să se concentreze pe ceea ce poate să facă pentru a-i fi de ajutor mamei copilului său, nu pe transformările prin care trece ea în timpul sarcinii.

     

    Există cel puțin 3.712 modalități în care viitorul tătic poate da greș în timp ce partenera sa este însărcinată.

Seteaza crescator

Abonează-te acum la newsletterul nostru și iți vom trimite pe email un cod de reducere de 5% din valoarea totală a primei tale comenzi pe all.ro