0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Istorie

Seteaza crescator

 1. -40% CLEOPATRA. Povestea fascinantă a ultimei regine a Egiptului

  Deşi Cleopatra a murit timpuriu, la 39 de ani, cu o generaţie înainte de Hristos, regina Egiptului a restabilit contururile lumii antice. Era incomparabil mai bogată decât orice altă persoană din Mediterana şi poseda remarcabile abilităţi politice. 

 2. -40% Dictionar de istorie

  Dicţionarul de istorie conţine peste 4000 de articole cu informaţii despre evenimentele şi personalităţile care au marcat istoria universală de la începuturile sale până în prezent.

 3. -43% Rusia Imperiala

  Cartea se recomandă de la sine atât cititorului profesionist, care găseşte aici o serie de date altfel greu accesibile, cât şi celui interesat de istoria şi cultura Europei în ansamblu.

 4. -43% Revolutia romana

  Lucrarea analizeaza foarte amanuntit situatia politica a Romei intre anii 60 i. Hr. si 14 d. Hr., respectiv venirea la putere a lui Caius Iulius Caesar, asasinarea acestuia si preluarea treptata a puterii de catre fiul sau adoptiv,

 5. -44% Caligula

  Niciun alt imparat roman, poate cu exceptia lui Nero, nu a depasit reputatia de infamie si destrabalare pe care a dobandit-o Caligula (37-41 d.Hr.). Este insa faima sa de despot nebun si monstru depravat justificata?

 6. -45% Ultimul vis al Cleopatrei Ultimul vis al Cleopatrei

  Roman istoric

   

  Christian Jacq, cel mai citit scriitor francez din întreaga lume, cu milioane de exemplare vândute și traduceri în 28 de limbi, spune povestea Cleopatrei, cea mai fascinantă regină a Egiptului.

 7. -33% Secretele monarhilor

  Cinci secole de sex, aventură, viciu, trădare și nebunie în monarhia britanică. Amestec de tragedie, comedie, poveşti amoroase şi incompetenţă, „Secretele monarhilor” este un volum fascinant şi spectaculos.

   

 8. -40% Al treilea Reich

  Ascensiunea și derapajele lui Hitler și ale partidului nazist  David G. Williamson reconstituie cu documente de epocă un fenomen istoric de proporții colosale și creează astfel o lucrare istorică de excepție.

 9. -40% Dracula, viata si legenda

  Nicio altă personalitate istorică nu a aruncat o umbră atât de lungă şi de sumbră în fanteziile oamenilor. Figura domnitorului din Carpaţi mistificată de literatură şi de cinematografie se poate să-i mai sperie şi astăzi pe unii. În schimb, despre personajul istoric se cunosc adesea foarte puţine lucruri. 

 10. -40% Panorama lumii clasice

  Lumea Greciei şi Romei antice ne captivează poate mai mult decât orice altă civilizație. Ea reprezintă punctul de plecare a tot ceea ce știm despre filosofie, știință, literatură şi artă, este o legendă în sine.

Seteaza crescator