0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Ghiduri și agende medicale

Seteaza crescator

 1. -35% Ghid pentru prevenirea cancerului Ghid pentru prevenirea cancerului

  Reguli simple de reducere a riscurilor

  Lucrarea de față cuprinde informații medicale utile și ușor accesibile publicului larg despre prevenirea cancerului. Toate datele se bazează pe cele mai bune dovezi disponibile și au o importanță covârșitoare în zilele noastre. Pentru că sunt prezentate de specialiști oncologi care au o vastă experiență în cercetarea și tratarea cancerului avansat, cititorii pot fi siguri de acuratețea lor.  

 2. -35% Ajută-te singur în caz de anxietate socială

  Cum să depășești timiditatea, jena și rușinea


  Cu toții purtăm mai multe măști și jucăm diferite roluri pe parcursul existenței noastre sociale, cu scopul de a obține aprobarea celor din jur. 

 3. -35% Agenda Medicală Merck. Simptomele explicate pacientilor

  Agenda medicală Merck îți oferă o informație clară și utilă. Este, evident, soluția cea mai bună, care te scutește atât de o depresie inutilă, cât și de o temporizare păguboasă.

 4. -35% Medicina naturista - Clinica Mayo

  Doriţi să fiţi în formă? Doriţi să trăiţi mai mult? Doriţi să arătaţi mai bine? Oricare ar fi motivul, tot mai mulţi oameni iau măsuri pentru a-şi menţine sau ameliora starea de sănătate, apelând la terapiile naturiste.

 5. -35% Clinica MAYO. Despre artrita

  MEDICUL CURANT IN CASA FIECARUIA! Ghidurile Clinicii Mayo contin date generale, precum si ultimele noutati in materie, oferite de Clinica Mayo din Statele Unite, renumita in intreaga lume, indeosebi

 6. Cum definim și cum tratăm tulburarea de reglare emoțională

   

  Emoțiile sunt o parte importantă a vieții noastre, afectându-ne major acțiunile, deși nu întotdeauna suntem conștienți de prezența lor.

 7. Un ghid care vă ajută să navigaţi prin lumea dietelor şi a nutriţiei, vă oferă răspunsuri la întrebările despre carbohidraţi şi despre reducerea riscurilor de apariţie a problemelor de sănătate.

Seteaza crescator