0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Gastronomie

Seteaza crescator

 1. Peste 100 de retete simple, gustoase si sanatoase!

  Carbohidrati, proteine, grasimi, minerale, vitamine, enzime. Care sunt nutrimentele necesare copilului pentru a creste sanatos ?

 2. -65% Retete naturale pentru femei

  Acest compendiu ofera o larga varietate de tratamente nemedicamentoase simple si fara riscuri ca optiune pentru terapiile traditionale, incluzand plante medicinale, aromaterapie, exercitii fizice, modificari ale dietei si ale stilului de viata.

   

 3. De la aperitive la deserturi, cartea oferă o diversitate excepţională de reţete pentru cei care vor să gătească pentru întreaga familie. Cartea este structurată în 12 capitole: • antreuri şi

 4. Lucrarea conţine elemente de dietă pentru unele dintre cele mai răspândite afecţiuni, fiind prezentate câteva generalităţi asupra dietei care trebuie respectată, urmate de reţete de pregătire

 5. Cartea cuprinde un istoric al ceaiului si al cafelei. Se vorbeste despre ariile de raspandire a ceaiului, cafelei, a arborelui de cacao, despre tipurile si sortimentele de ceai, cafea.

 6. Cartea sucurilor şi a nectarelor se bazeaza pe două principii esentiale: mai întai că extragerea sucurilor este simpla, daca ne facem un obicei din aceasta, iar în al doilea rand ca prepararea

 7. Un ghid ce vă va ajuta să diversificaţi felurile pe care le preparaţi şi totodată să oferiţi copiilor dumneavoastră mese nutritive şi atractive! Pune accentul permanent pe aspectele practice

 8. Creșteți mari și sănătoși!
  Un ghid complex și util privind alimentația copilului

   

  Volumul „400 de rețete culinare pentru copilul tău de la 0 la 3 ani” se axează pe alimentația sănătoasă și corectă a copiilor de vârstă mică și este rezultatul eforturilor multor medici și dieteticieni. Dr. Laurențiu Cernăianu a sintetizat informațiile, prezentându-le într-un mod accesibil. Lucrarea cuprinde:

 9. -35% 400 de retete culinare pt copilul tău (0-3 ani)

  Lucrarea este utilă tuturor celor care sunt constienţi de faptul ca un copil alimentat corect înseamnă mai târziu un adult sănătos.

 10. Arta culinara chinezeasca este renumita in intreaga lume. Ea a parcurs mii de ani de rafinament si perfectionare, de la mancarea gatita pe pietre fierbinti pana la mancarurile sofisticate care se serveau la Curtile Imparatesti.

Seteaza crescator