0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Federica Bosco este o scriitoare contemporană ale cărei romane se bucură deopotrivă de aprecierea publicului și a criticilor.

S-a născut în 1971 la Milano, iar la patru ani s-a mutat în Florența, împreună cu familia. După ce a obținut o diplomă în lingvistică și a urmat timp de un an cursurile Facultății de Drept, a petrecut câțiva ani călătorind în locuri exotice, cu Club Méditerranée. În anii 1990 s-a întors la Florența, iar după mai multe slujbe temporare a început să scrie primul său roman, Imi placi la nebunie (2005), devenit bestseller imediat după publicare. Acesta a fost urmat de Cercasi amore disperatamenteDragostea nu-i de mine (L'amore non fa per me; ALLFA, 2010), Dragostea nu-mi dă pace (L'amore mi perseguita; ALLFA, 2011), S.O.S. amore (finalist al Premiului Bancarella 2010), toate cu același uriaș succes la public.

 

Trilogia care îi are ca protagoniști pe Mia și Patrick a debutat în 2011 cu romanul Îndrăgostită de un înger (Innamorata di un angelo, 2010; ALLFA, 2013), urmat de

Îngerul meu secret (Il mio angelo segreto, 2011; ALL, 2017) și Dragostea unui înger (Un amore di angelo, 2012). Federica Bosco este și autoarea a două ,,manuale de supraviețuire" pentru femei: 101 rețete. Cum să-l găsești pe Făt-Frumos fără să săruți vreun broscoi (101 modi per trovare il principe azzurro senza baciare tutti i rospi; ALL, 2014), și 101 rețete. Cum să-l uiți pe fostul și să mergi mai departe (101 modi per dimenticare il tuo ex e trovarne subito un altro; ALL, 2014).

Cărți de: Federica Bosco

Seteaza crescator

 1. -40% Îngerul meu secret Îngerul meu secret

  Un basm modern despre puterea iubirii

  Totul se poate rezolva. Totul, în afară de moarte. Dar atunci când intervine magia, li se pot întâmpla lucruri fantastice celor care și-au pierdut și ultima speranță. 

 2. -50% 101 REȚETE. CUM SĂ ÎL GĂSEȘTI PE FĂT-FRUMOS

  Cartea este tonică și scrisă cu mult umor. Portretele „broscoilor” sunt caricaturale, dar sfaturile, în ultimă instanță, sunt realiste; nimic nu este idealizat, iar greșelile pe care le fac femeile când își aleg un iubit și închid ochii în fața defectelor lui sunt ironizate fără menajamente.  

 3. -50% 101 REȚETE. CUM SĂ UIȚI DE FOSTUL (ȘI SĂ MERGI MAI DEPARTE)

  Inspirându-se din propria experiență, dar și din poveștile de viață ale prietenelor și ale cititoarelor ei, Federica Bosco a alcătuit o listă de 101 sfaturi practice – necruțătoare și amuzante în același timp – care te vor ajuta să te desprinzi de trecut și să îți regăsești pofta de viață, ca să poți începe o nouă relație, zâmbitoare și plină de încredere în tine.

Seteaza crescator

Abonează-te acum la newsletterul nostru și iți vom trimite pe email un cod de reducere de 5% din valoarea totală a primei tale comenzi pe all.ro