Timp de patru zile, între 20 și 23 septembrie 2018, Editura ALL se află la Tîrgu Mureș pentru cea de-a V-a ediție a Salonului de Carte Bookfest. Cele mai noi apariții editoriale și cele mai bune prețuri vor putea fi găsite în standul ALL de la Teatrul Național.

Cărțile autorului distins cu Premiul Pulitzer, Siddhartha Mukherjee, se vor afla pentru prima dată pe același raft în fața cititorilor din Tîrgu Mureș. Împăratul tuturor bolilor (Premiul Pulitzer 2011) și Gena. O istorie fascinantă sunt scrise într-un stil fermecător, ușor accesibil, dar respectând standardele academice inerente unor lucrări cu o asemenea tematică.

Împăratul tuturor bolilor este o biografie a cancerului – excepțională și profund umană – de la primele sale atestări documentare cu mii de ani în urmă până la bătăliile eroice ale secolului XX, menite să-l trateze, să-l controleze și să-l cucerească printr-o nouă și deplină înțelegere a esenței sale.

Gena. O istorie fascinantă prezintă povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei. Cartea se adresează publicului larg și tuturor specialiștilor dornici să descopere modul în care genetica a transformat definitiv domeniile biologiei și medicinei. 

Despre scop. Cum creăm sensul vieții, de Paul Froese, are ca idee centrală faptul că sensul vieții fiecăruia dintre noi nu poate fi gândit în afara contextului social. Modul în care ne definim propriul scop în viață este determinat de societate. 

EKG. Tot ce trebuie să știi este cea mai atractivă și ușor de citit carte despre EKG pe care ți-o poți imagina . Lucrarea îți oferă tot ce ai nevoie pentru a interpreta EKG-uri repede și precis. Studenții la medicină, dar și medicii de la toate nivelurile, care trebuie să interpreteze EKG-uri în activitatea lor de zi cu zi, pot răsufla ușurați. Cu acest volum în față, ai certitudinea că citești cel mai actual, clar și precis text la care ai putea spera.

Grant. Atlas de anatomie conține referințe vizuale uimitoare și informații de o relevanță clinică incontestabilă, adresându-se deopotrivă studenților și tuturor profesioniștilor din domeniul medical. De mai bine de 70 de ani, volumul traversează etape de continuă adaptare, pentru a satisface nevoile noilor generații de studenți, menținând în același timp tradiția de excelență a emblemei GRANT. Ilustrațiile extrase din specimene reale, prezentate în secvențe de disecție de la suprafață în profunzime, au transformat acest atlas de anatomie într-un instrument de studiu esențial. Ediția a XIV-a a fost revizuită cu meticulozitate, pentru a înlesni experiența de învățare a structurii și funcțiilor corpului uman.