Editura ALL îi așteaptă pe orădeni la cea de-a V-a ediție a Caravanei Gaudeamus Oradea. Evenimentul, organizat de Radio România, Primăria Oradea şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune, are loc în perioada 9 – 13 mai, în incinta unui pavilion expoziţional amplasat în Piaţa Unirii. Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 şi 20.00, iar duminică, între orele 10.00 şi 15.00. Intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori.

La standul Editurii ALL, reducerile ajung până la 70%, iar vizitatorii pot găsi ultimele apariții editoriale: volumul Perfecți, de Cecelia Ahern, continuarea seriei Defecți; volumul al X-lea al seriei Pisicile războinice. Noua profeție, Strălucirea stelelor, sau a doua parte a trilogiei Foxcraft, semnată de Inbali Iserles, Bătrânii.

Pasionații de istorie se vor bucura de cartea reputatei istorice Vyvyen Brendon, Primul Război Mondial 1914-1918, povestea conflagrației devastatoare care a schimbat radical harta lumii, dar și de a doua parte a trilogiei despre dinastia care a condus Rusia de mai bine de trei secole, Ecaterina cea Mare. Portretul unei femei de Robert K. Massie, câștigător al Premiului Pulitzer pentru Petru cel Mare. Viața și lumea lui.