Editura ALL vă așteaptă la cea de-a VII-a ediție a Festivalului de carte și muzică Libris de la Brașov. Desfășurat între 12 și 15 iulie 2018, Festivalul se adresează brașovenilor și turiștilor din Piața Sfatului Brașov, una dintre cele mai vizitate zone ale orașului.

Vizitatorii Festivalului vor găsi în standul Editurii ALL cele mai noi apariții editoriale, titluri pentru toate vârstele și reduceri de până la 80%.

Fanii seriei Pisicile războinice se vor bucura de cel mai recent volum publicat, cea de-a XI-a carte, Amurg, în care curajul și istețimea pisicilor sunt încă o dată puse la grea încercare, miza fiind chiar supraviețuirea clanurilor. Cititorii vor descoperi, alături de personajele îndrăgite, pericolele ascunse, dar și surprizele fantastice ale unei lumi necunoscute.

Romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, continuă aventurile lui Celestine North, eroina declarată „cea mai defectă persoană din țară”. Adresându-se publicului YOUNG ADULT, cele două romane înfățișează o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie.

Cea mai nouă revelație din domeniul cărților de nutriție și stil de viață sănătos: Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?, o noutate editorială care poartă semnătura Dr. Laura Ene, le va dezvălui cititorilor din Brașov secretele unei vieți fără dietă, fără frustrări și restricții, dar aflată sub semnul echilibrului și al sănătății.

Gena. O istorie fascinantă prezintă povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei, relatată cu măiestrie de Siddhartha Mukherjee, autor distins cu Premiul Pulitzer.