În perioada 28 februarie - 04 martie 2018, Editura ALL participă la cea de-a XVII-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus Craiova. Vizitatorii târgului vor găsi în standul Editurii ALL ultimele apariții editoriale și vor beneficia de reduceri de până la 80%. Evenimentul va avea loc în foaierul Teatrului Naţional "Marin Sorescu", iar intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori. Târgul este deschis de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 și 18.00, iar duminică de la 10.00 la 14.00.

PIXI CREATIV, cea mai nouă serie de cărți de activități dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, va fi prezentă cu patru titluri deopotrivă educative și distractive: Forme și culori, Carte de colorat: Activități la grădiniță, Carte de ghicitori: Activități la grădiniță, Unde este motanul Miau? Caută și găsește!.

Romanul distins cu Man Booker Prize, Bătrânii ticălosi de Kingsley Amis, și cea mai frumoasă poveste de dragoste din lume, Djamilia de Cinghiz Aitmatov, vor completa oferta editurii în domeniul ficțiunii.

Partea a doua a trilogiei despre dinastia care a condus Rusia de mai bine de trei secole, Ecaterina cea Mare. Portretul unei femei de Robert K. Massie, câștigător al Premiului Pulitzer pentru Petru cel Mare. Viața și lumea lui, se află printre noutățile prezente la Gaudeamus Craiova.