În perioada 17 – 19 mai 2018, Editura ALL va fi prezentă la cea de-a XI-a ediție a Târgului de carte Alba Transilvana cu reduceri de până la 70%, cele mai căutate titluri publicate, dar și ultimele apariții editoriale. Organizat de Consiliul județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga" Alba, târgul se desfășoară la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Editura ALL își așteaptă cititorii cu romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, un bestseller în peste 15 tări. Adresându-se publicului YOUNG ADULT (tineri între 14 și 30 de ani), cele două romane înfățișează o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie.

Seria Pisicile războinice. Noua profeție a ajuns la a zecea carte, Strălucirea stelelor, iar din trilogia Foxcraft, semnată de Inbali Iserles, a apărut cel de-al doilea volum, Bătrânii. Cea mai nouă serie de cărți de activități dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, PIXI CREATIV, va fi prezentă cu patru titluri deopotrivă educative și distractive: Forme și culori, Carte de colorat: Activități la grădiniță, Carte de ghicitori: Activități la grădiniță, Unde este motanul Miau? Caută și găsește!.

Romanul distins cu Man Booker Prize, Bătrânii ticălosi de Kingsley Amis, și cea mai frumoasă poveste de dragoste din lume, Djamilia de Cinghiz Aitmatov, vor completa oferta editurii în domeniul ficțiunii.

Printre noutăți, se mai află cartea reputatei istorice Vyvyen Brendon, Primul Război Mondial 1914-1918, povestea conflagrației devastatoare care a schimbat radical harta lumii, partea a doua a trilogiei despre dinastia care a condus Rusia mai bine de trei secole, Ecaterina cea Mare. Portretul unei femei de Robert K. Massie, câștigător al Premiului Pulitzer pentru Petru cel Mare. Viața și lumea lui.