0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Diete și nutriție

Seteaza crescator

 1. -35% PUTEREA VINDECĂTOARE A APEI
  Acesta este un manual de medicină preventivă și autoeducare pentru cei care doresc să accepte logica naturalului și a lucrurilor simple în medicină.
 2. -11% Capcanele mâncatului emoțional. Slăbitul – o provocare fizică sau mentală? Capcanele mâncatului emoțional. Slăbitul – o provocare fizică sau mentală?
  Dr. Laura Ene îți împărtășește experiența ei personală și profesională în privința scăderii în greutate și a schimbării stilului de viață.
 3. -67% Regim naturist de slabire

  Este o dietă bazată pe respectarea unor reguli specifice: meniul zilnic trebuie să conţină numai alimente cu calorii negative, trebuie să se consume doar ape minerale alcaline plate şi alimente alcaline; se pune accent pe consumul de grăsimi nesaturate, carbohidraţi cu indice glicemic scăzut.

 4. -35% Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață? Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?
  Acest ghid practic de bună purtare cu propriul corp (și cu emoțiile tale) te va ajuta nu numai să faci pace cu cântarul, ci şi să te eliberezi definitiv de foame și de frustrare. În plus, vei descoperi cum să îți satisfaci toate poftele, într-un mod inteligent și sănătos.
 5. -35% Alimentația și sănătatea femeii Alimentația și sănătatea femeii

  O nouă carte de alimentație sănătoasă de la autoarea bestsellerului „Rețete din crudități”
  Volumul „Alimentația și sănătatea femeii” se bazează pe cercetările de ultimă oră în materie de nutriție și se adresează tuturor femeilor. Beneficii garantate pentru întreaga familie!  

 6. -65% Dieta dodo

  Rezultate rapide, pierdere permanentă în greutate și zile fără stres


  Dieta DODO ne ajută să ne clădim un fizic nou-nouț într-o manieră simplă și durabilă. 

   

  Dietele apar și dispar. 

 7. -35% PARADOXUL OBEZITĂȚII
  Descoperiți știința din spatele paradoxului obezității și modul în care puteți obține sănătatea maximă, mai degrabă decât greutatea minimă!
 8. -35% Cartea sănătății femeii

  Cartea sanătăţii femeii conţine o multitudine de informaţii, pentru a vă ajuta să cunoaşteţi bine opţiunile pe care le aveţi în ceea ce priveşte funcţionarea corpului dumneavoastră şi modul în care vă puteţi menţine cel mai bine sănătatea.

Seteaza crescator